Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Bodrum'da Kutladı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Bodrum'da Kutladı

Çebi, Bodrum'da Kartal Yuvası açtı"Şenol hocanın yeri belli" Bodrum'da 2 ay önce faaliyete geçen ve kulübün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası'nın resmi açılışı yapıldı.

29.07.2017 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çebi, Bodrum'da Kartal Yuvası açtı

"Şenol hocanın yeri belli"

Bodrum'da 2 ay önce faaliyete geçen ve kulübün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası'nın resmi açılışı yapıldı. Açılışa, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaşlı yöneticilerin yanı sıra, çok sayıda taraftar katıldı.

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda haziran ayında faaliyete başlayan Kartal Yuvası'nın resmi açılış töreni yapıldı. Beşiktaşlı Tarık Keleş tarafından hizmete açılan mağazanın açılışına, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, CHP İstanbul eski milletvekili Aydın Ayaydın ve çok sayıda taraftar katıldı. Çebi, taraftarlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çebi, taraftarlar ve yöneticilerle birlikte, üzerinde Beşiktaş logosu ve kartal resmi bulunan pastayı kesti, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"KARTAL YUVALARININ KULÜBE DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Kartal Yuvaları'nın kulüp bütçesine önemli bir gelir sağladığını belirten Çebi, "Beşiktaş için Kartal Yuvaları çok önemli, gelirlerimizin önemli bir kısmını buralar sağlıyor. 87'nci mağazayı açtık. 100'e kadar hedefimiz var ve temmuz ayı ortasında satışa sunulan 3 yıldızlı formalarımızın satış miktarının rekor seviyede olduğunu buradan söylemek istiyorum. Taraftarların Kartal Yuvaları'ndan yapacakları alışverişlerinde bize çok büyük destek verdiğini buradan ifade etmek istiyorum. Maçlarda verdikleri destek kadar, alışverişlerinde de Beşiktaş'a sağladıkları katkılarından dolayı taraftarlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

"TRANSFERLER BİTTİĞİNDE AÇIKLAMAK EN DOĞRUSU"

Çebi, transfer dönemini de değerlendirerek, "Transferler iyi gidiyor, bittiği zaman bizler açıklayabiliriz. Çünkü bitmemiş bir şeyin açıklanması doğru haber olmuyor. Kamuoyunu yanıltmaktan başka bir şey değil. Biz de bundan uzak durmaya çalışıyoruz, bir transferi bitirmeden konuşmuyoruz. Dolayısıyla bunların çok konuşulmasına taraftar değiliz ama Beşiktaş için herkes elinde geleni yapıyor. Allah şans da versin bahtımızı açık etsin. Bugün bir futbolcumuzun çapraz bağları kopuyor, bu nazar mıdır nedir bilmiyorum ama çok üzüldüğüm bir konu. Dolayısıyla Allah, Beşiktaş için futbolcunun da transferin de hayırlısını nasip etsin" dedi.

"ŞENOL HOCANIN YERİ BELLİ"

Şenol Güneş'in A milli takıma gitme ihtimalini de değerlendiren Çebi, "A milli takım, milli bir meselemiz. Ama sonuç itibari ile Beşiktaş da bizim için çok önemli bir yerde. Biz burada 5-6 seneden beri bugünler için çalıştık, bir kurgu yaptık, bir strateji belirledik. Bu strateji içerisinde Şenol hocanın yeri belli. Ben olacağını düşünmüyorum. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi, hayal görmektir, Şenol hocamızın milli takıma gitmesine bizim müsaade etmemiz. Ama orası bir milli takımdır, önümüze nasıl bir tablo gelir, bugünün şartları değişir mi? Umarım bizi zorlayan bir şey olmaz ve Şenol hoca ile devam ederiz. Ama zannetmiyorum" dedi.

Çebi, basın mensuplarının Şenol Güneş'in sözleşmesi kulüp tarafından yapıldığı ama bunun federasyona bildirilmediği yönündeki söylentileri sorması üzerine, "Yok öyle bir şey. Bu saate kadar olmayan spekülasyon, niye daha evvel çıkmadı da bugün çıkıyor. Bunlar belli. Söyleyen doğru söylememiş" dedi.

Kartal Yuvası açılışından ayrılan Çebi ve yöneticiler daha sonra Catamaran'da düzenlenen Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin gecesine katıldı.

ÇEBİ, DÜĞÜN YÜZÜKLERİNİ TAKTI

Bodrum'da yapılan Kartal Yuvası açılışının ardından, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından Catamaran Disko'da, şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi. Geceye; Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır ile yaklaşık 200 Beşiktaşlı taraftar katıldı.

Geceye katılan Ercüment Oltu (40), 5 yıldır birlikte olduğu Mehtap Iskın'a (32) evlenme teklif etti. İkisi de şoför olan ve bir kaza sonucu tanışan çiftin yüzüklerini Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi taktı ve çifte mutluluklar diledi.

Taraftarların yanına inen Çebi, birlikte slogan attı. Etkinliğe katılanlar, Beşiktaş marşları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açılıştan görüntü

BJK 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile röp.

Pasta kesilmesinden görüntü

Çebi'nin taraftarlarla hatıra fotoğrafı çekilmesinden görüntü

------------------------------------------

Geceden görüntü

Evlilik teklifinden görüntü

Yüzüklerin takılmasından görüntü

Kutlamalardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber: Nilüfer DEMİR - Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM (Muğla),

29.07.2017 - Haber Kodu : 170729010

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Bodrum'da Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un anısına düzenlenen panelde konuşmalar yapıldı
    19:18 Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un anısına düzenlenen panelde konuşmalar yapıldı

    Milli şair Mehmet Akif Ersoy, Cümle Dergisi ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Halkın Gür Sesi: Mehmet Akif' adlı panelle anıldı. Panelde konuşan Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok, Ersoy'un eserlerinin milletin karakterini şekillendirdiğini ve gelecek nesillere yol gösterdiğini belirtti. Ersoy'un torunu Selma Argon da dedesinin vatan, bayrak, ezan ve inanç konularında derin bir hassasiyete sahip olduğunu vurguladı. Yazar Osman Koca ise Ersoy'un mütefekkir bir şahsiyet olduğunu ve Türk düşüncesine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Panelde ayrıca Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya ve yazar Fahrettin Gün de Ersoy'un entelektüel birikimi ve karakteri hakkında konuşmalar yaptı.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padiyle Büyük İlgi
    19:09 Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padiyle Büyük İlgi

    Razer, yeni oyuncu mouse padi Firefly V2 Pro ile dikkatleri üzerine çekiyor. 16.8 milyon farklı renkte ışıklandırma çeşidi sunan ürün, oyuncuların performansını artırmayı hedefliyor. Kompakt tasarımı ve yüksek tepki süresi ile FPS oyun severler için ideal bir seçenek olan mouse pad, Razer Synapse 3 uygulaması ile tam entegre çalışıyor. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Yeni Nesil Mercedes EQA ve EQB Türkiye'de Satışa Sunuldu
    19:09 Yeni Nesil Mercedes EQA ve EQB Türkiye'de Satışa Sunuldu

    Mercedes'in yeni nesil tamamen elektrikli araçları EQA ve EQB, Türkiye pazarında satışa sunuldu. Yenilenen tasarım ve donanım iyileştirmeleriyle dikkat çeken araçlar, çevresel sürdürülebilirlik ve performans açısından da başarılı olduğu belirtiliyor. EQA ve EQB'nin fiyatları da açıklandı. Mercedes'in elektrikli araç yatırımlarının artmasıyla birlikte, yeni modellerin satış başarısı merak ediliyor.

  • Güçlü işlemcisi ve kamerası ile dikkat çeken Honor Magic 6 Pro Türkiye'de satışa çıktı
    19:09 Güçlü işlemcisi ve kamerası ile dikkat çeken Honor Magic 6 Pro Türkiye'de satışa çıktı

    Güçlü işlemcisi ve kamerası ile dikkat çeken Honor Magic 6 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu. Telefon, 6.8 inç LTPO OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 5600 mAh batarya ve 5G desteği gibi özellikler sunuyor. Ayrıca, 50 Megapiksel ön kamera ve 180 Megapiksel periskop telefoto kamera gibi gelişmiş kamera özelliklerine sahip.

  • Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı
    19:08 Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı

    Sinop'un Ayancık ilçesinde F.I'nın kullandığı otomobil, Yenikonak köyünde kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Ayancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.


Advertisement