Besim Kazado'dan 67. Doğum Gününde Muazzez Abacı Sürprizi - Son Dakika
Magazin

Besim Kazado'dan 67. Doğum Gününde Muazzez Abacı Sürprizi

Besim Kazado\'dan 67. Doğum Gününde Muazzez Abacı Sürprizi

Tıpatıp Show'un yaratıcısı Besim Kazado 67. doğum gününü kutladı. Kazado doğumgününde, Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı'ya unutamayacağı bir sürpriz yaptı.

21.08.2017 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazıcı otellerinin sahipleri Hayri - Lale Yazıcı çiftinin ev sahipliğinde düzenlenen Kazado'nun doğum gününe, Ahu Aysal, Ceylan Tecimer, Bahar-Ozan Şer, Ala- Cem Şirin, Manolya Onur, Gülay Kamaz, Seyhan Sapmaz ve Yıldız Mavitan gibi cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra Muazzez Abacı ve Hande Yener'in de aralarında bulunduğu sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

MUAZZEZ ABACI TİPLEMESİ YAPTI

67. Doğum günü partisinde bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı'ya unutamayacağı bir sürpriz yapan Besim Kazado, yıllar sonra yeniden ''Tıpatıp Show''a hayat vererek sahneye Muazzez Abacı tiplemesiyle çıktı. Bu sürpriz karşısında son derece mutlu olduğu dikkatlerden kaçmayan Muazzez Abacı, "Beni Şimdi Vur" şarkısını seslendirerek kendisine jest yapan Kazado'ya "Dönülmez Akşamın Ufkundayız" adlı eseri seslendirerek karşı jest yaptı.

UZUN UZUN ALKIŞLANDI

Bu muhteşem performans sırasında Ahu Aysal'ın yanaklarından okşadığı Muazzez Abacı, Hande Yener'in de öpücükleri ile mutluluğuna mutluluk kattı. Yoğun istek üzerine iki parça daha seslendiren Muazzez Abacı konuklar tarafından uzun uzun alkışlandı.

"EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN"

Bu unutulmaz anların ardından 67. doğum günü pastasını dostları ve misafirleri ile birlikte kesen Besim Kazado, ''daha çok pastalar keseceğiz beraber. En kötü günümüz böyle olsun.'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Besim Kazado'dan 67. Doğum Gününde Muazzez Abacı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement