Beşir Atalay Van'da MİT'le İlgili Sorulara Cevap Vermedi (2) - Son Dakika
Güncel

Beşir Atalay Van'da MİT'le İlgili Sorulara Cevap Vermedi (2)

Beşir Atalay Van\'da MİT\'le İlgili Sorulara Cevap Vermedi (2)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra Van- Edremit karayolu üzerindeki 'Anadolu konteyner kenti'ni gezdi.

14.02.2012 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir ATALAY Van'DA MİT'LE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERMEDİ (2)

BAKANLAR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE İNCELEME YAPTI

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra Van- Edremit karayolu üzerindeki 'Anadolu konteyner kenti'ni gezdi. Burada konteynerden oluşturulan ana sınıfını gezen ve buradaki minik öğrencilerle bir süre sohbet eden bakanlar, açılan Kuran kursundaki kadınları da ziyaret etti. Konteyner gezisi sonrası Başbakan Yardımcısı Atalay ve Bakan Bayraktar, yapımına 2 yıl önce başlanan ve poliklinikleri bitirilen 400 yataklı Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemeler yaptı. Atalay, deprem sonrası özellikle hastanenin hizmete girmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi de depremden en fazla zarar gören kurumlardan biriydi. Depremden sora o hastane çalışan personel Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermeye başladı. Ancak bütün hastaların oraya gelmesinden dolayı orasıda zorlanıyor. Bizde hemen YYÜ hastanesini devreye koymak için uğraştık. Eski hastanenin makine teçhizatı ve yeni aldıklarımızı buraya getirdik. Bu hastane Van ve bölge için çok önemli bir hizmet birimimiz. İnşallah çok güzel hizmetler yapacak. Poliklinik hizmetleri başladı. Muayene olmak için vatandaşlarımız burayada gelebilirler. Sadece yatma kısmında çalışma devam ediyor. Üniversitede diğer hizmetlerde karşılanıyor. Yurtlar yapılıyor. Eğiteme devam etmesi için bütün şartlar yerine getirilmiş durumda. Eskisi gibi eğiteme devam edecek. Eksik olursa gidereceğiz."

Bakanlar, İsrail tarafından kurulan 80 prefabrik yurdu da inceledikten sonra ünviversiteden ayrıldı.

Başbakan Yardımcısı Atalay, geceyi Van'da geçirirken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, havayoluyla Van'dan ayrıldı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşir Atalay Van'da MİT'le İlgili Sorulara Cevap Vermedi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement