Beşir Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Beşir Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Ziyaret

Beşir Derneği Karaman Şubesi Temsilcisi Osman Yaşar Işıklı, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

16.02.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Derneği Karaman Şubesi Temsilcisi Osman Yaşar Işıklı, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışkan, Ortadoğu'da çeşitli nedenlerden dolayı baş gösteren savaş nedeniyla yüz binlerce insanın yaşamını yitirdiğini söyledi.

Sayısı milyonları aşan insanların yerinden yurdundan koparak başka bir ülkede mülteci durumuna düştüğünü aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

"Türkiye olarak dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan bu insanlara sahip çıktık ve kapılarımızı açtık. Tarih boyunca paylaşmayı bilen, yardımlaşmayı görev sayan bir millet olduk. Bugün bunu en iyi şekilde gösteren bir ülkeyiz. Bu noktada devletimiz ve milletimiz mağdur, mazlum, masum ve yoksulların her daim yanındadır. Beşir Derneği'ne Karaman'da, Türkiye'de ve tüm Dünya'da mazlum, masum ve yoksulların ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirdikleri yardım faaliyetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Işıklı ise her ay düzenli bir şekilde hem vatandaşlara hem de mülteci ailelere yardım yaptıklarını belirterek, "Karaman içerisinde yabancı uyruklu 120 mülteci aile ve 180 ihtiyaç sahibi vatandaşımız sistemimizde kayıt altındadır. Türkiye genelinde 155 şubede faaliyetler aktif bir şekilde devam etmektedir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşir Derneği'nden Başkan Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement