Besni?de Taş Ocağı ve Beton Santrali Kurulmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Besni?de Taş Ocağı ve Beton Santrali Kurulmasına Tepki

Besni?de Taş Ocağı ve Beton Santrali Kurulmasına Tepki

Besni'de taş ocağı ve beton santrali kurulmasına tepkiADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, inşaatı devam eden Mimarlık Fakültesi'nin olduğu bölgeye taş ocağı ve beton santrali kurulması kararına tepki gösterdi.

11.03.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni'de taş ocağı ve beton santrali kurulmasına tepki

ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, inşaatı devam eden Mimarlık Fakültesi'nin olduğu bölgeye taş ocağı ve beton santrali kurulması kararına tepki gösterdi.

Adıyaman İl Genel Meclisi tarafından Besni'de yapımı devam eden Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin olduğu bölgeye taş ocağı ve beton santrali kurulması yönünde karar alındı. Bu kararın ardından ilçeye Mimarlık Fakültesi'ni kendi imkanlarıyla yaptıran Merinos Holding yönetim inşaatı durdurdu. Fakülte inşaatının durdurulması üzerine ilçede bulunan 30 STK temsilcisi bugün ortak basın açıklaması yaptı.

Mehmet Erdemoğlu Parkı önünde toplanan 100 kişilik kalabalık adına konuşan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, "İlçemizde yapılacak olan beton santrali ve taş kırma ocağının, yapımı devam eden Mimarlık Fakültesinin yanına yapılacağı duyumun aldık. Besni halkı olarak üzüntü verici bu durumu kınıyor ve protesto ediyoruz" dedi.

STK temsilcileri, yetkilileri yanlıştan dönmeye davet etti ve kararın değişmemesi durumunda eylemlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Besni?de Taş Ocağı ve Beton Santrali Kurulmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kemal öztürk: bence taş ocağından önce imar yolsuzluğuna tepki gösterilsin.il genel meclisi diyorki ruhsatlar 2012 alınmış ondan sonra imara açılmış sorun taş ocağımı yoksa imar rantımı? 2 0 Yanıtla
  • Besnili vakkas: Merinosun yalakaları... Enayiler adam az Vergi için yapıyo. 1 0 Yanıtla
  • Kamil: La yürü oğlum konuşmayı öğrende gel sen ilk önce 1 0 Yanıtla
  • A.h: Selamm 0 0 Yanıtla

Advertisement