Besni Kss'de Arslan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Besni Kss'de Arslan Güven Tazeledi

Besni Kss\'de Arslan Güven Tazeledi

Besni Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılan olağan kongresinde Haci Arslan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

15.05.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılan olağan kongresinde Haci Arslan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Besni Küçük Sanayi Sitesinde düzenlenen, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Mustafa Sucu, katip üyeliklerine ise Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Soydan Doğru ve Memet Kuş seçildi.

Kongrenin açış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, üye aidatlarını düzenli alamadıkları için, SSK'ları, işçi maaşlarını ve vergilerini ödeyemediklerini söyledi. Arslan, "Üyelerimizden aidatlarını düzenli ödemeleri noktasında hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Sanayi sitemizin bütün giderleri sizlerin verdiği üye aidatlarıyla dönüyor. Sigorta primlerini düzenli olarak ödeyemediğimiz için benim şahsi araçlarımıza SSK tarafından haciz konuldu. Ben artık bunu kaldıramıyorum. Aidatlarınızı düzenli öderseniz bizi de rahatlatmış olursunuz. Normalde 3 kere aidat vermeyenlerin üyelikleri siliniyor. Kanun bunu da söylüyor. Ama biz 20 aidat bile ödemeyenlere bir şey demiyoruz. Çünkü hepiniz bizim esnaflarımız ve arkadaşlarımızsınız. Mağdur olmanızı istemiyoruz. Siz de bu konuda duyarlı davranırsanız seviniriz" dedi.

Küçük Sanayi sitesindeki çalışmalardan da bahseden Başkan Arslan, "Sanayi içi ağaçlandırma ve park çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca parkımızın ağaçlarının damlama sistemiyle sulanması yapılıyor. Alt yapı bakım ve onarım işi esnaflarımıza maliyet getireceğinden belediyeye devredildi. Sanayi sitemizin içerisinde çöken yolların ve kaldırımların yapımı için 20 kamyon kilitli parke taşı aldık. Bu arızalı yerlerin yapımı devam etmektedir. Sanayi Sitemizin içerisinde cami olmaması nedeniyle cami yapımı için imar projesi hazırlandı. Bu proje çalışmalarının tüm masrafları İşitmen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İşitmen tarafından karşılandı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Müftülüğümüz ve hayırsever iş adamlarımız ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Bugüne kadar yanımızda olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, üyelerimize, il müdürlüğümüzün değerli temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Arslan'ın konuşmasının ardından Yönetim ve Denetim kurulu raporları Salih Ağır tarafından okunarak ibra edildi. Kongrede mevcut başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile devam kararı alındı.

Kongreye Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Şükrü İşitmen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Abuzer Durmuş, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Ertaş ve küçük sanayi sitesi esnafları katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Kss'de Arslan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement