Besni Şehit İmam Tan Ortaokulunda Meslek Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Besni Şehit İmam Tan Ortaokulunda Meslek Tanıtımı Yapıldı

Besni Şehit İmam Tan Ortaokulunda Meslek Tanıtımı Yapıldı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde ‘Erdemli ve Başarılı Birey Projesi’ kapsamında Şehit İmam Tan Ortaokulunda öğrencilere yönelik meslek tanıtımı yapıldı.

09.03.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 'Erdemli ve Başarılı Birey Projesi' kapsamında Şehit İmam Tan Ortaokulunda öğrencilere yönelik meslek tanıtımı yapıldı.

Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz sahibi E. Soydan Doğru ve Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan tarafından yapılan tanıtımlarda öğrencilere gazetecilik mesleği ve esnaflık hakkında bilgiler verildi. Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru, öğrencilere gazete nasıl çıkartılır ve gazetecinin görevleri nelerdir gibi konularda bilgiler verdi.

Gazeteciliğin çok zor fakat çok güzel bir meslek olduğunu belirten Doğru, 14 yıldan bu yana gazetecilik yaptığını ifade ederek, "Mesleğe ilk başladığımız yıllarda bugünkü gibi imkanlar yoktu, teknoloji yani bilgisayar, fotoğraf makinesi ve internet bugünkü gibi değildi. Dolayısıyla mesleğe başlarken birçok zorluklarla karşılaştık. Ama yılmadan, gece gündüz demeden çalışarak zorlukları aştık. Tüm bu yaşanan zorluklara rağmen gazetecilik mesleğinin güzel ve tatlı yanları bizi daima ayakta tuttu ve yıldırmadı. Şu anda gazete çalışanlarımızla birlikte ekip halinde okurlarımıza haberleri en hızlı ve doğru şekilde ulaştırma gayreti içerisindeyiz" dedi.

Doğru'dan sonra konuşan Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise, Küçük Sanayi Sitesi ve esnaflıktan bahsederken, okumanın önemine vurgu yaptı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Şehit İmam Tan Ortaokulunda Meslek Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement