Best Model European Union Birincisi Türk Manken - Son Dakika
Güncel

Best Model European Union Birincisi Türk Manken

Best Model European Union Birincisi Türk Manken

Ender Duruel - Belçika / DHA - Belçika'nın Başkenti Brüksel'de, Best Model European Union 2015 finali, Brüksel Güzel Sanatlar Sarayı Bozar'da gerçekleşti.

16.11.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ender Duruel - Belçika/ DHA - Belçika'nın Başkenti Brüksel'de, Best Model European Union 2015 finali, Brüksel Güzel Sanatlar Sarayı Bozar'da gerçekleşti. Best Model European Union finalinin birincisi erkeklerde Best Model Of The World Türkiye birincisi olan, Manken Yılmaz Kunt seçildi, kadınlarda Belçika'dan Mawule Myriam seçildi.

Brüksel'de gerçekleşen Best Model European Union 2015 finaline, Best Model Of The World kurucusu Erkan Özerman, Sanatçı Güngör Bayrak, Sibel Tüzün, Modacı Erol Albayrak, Arzu Sönmez ve bir çok davetli katıldı. Gecede sanatçı Sibel Tüzün küçük bir konser verdi ve büyük alkış aldı.

Brüksel'de düzenlenen Best Model European Union 2015 finalinde birinci seçilen Yılmaz Kunt "20 yaşındayım bu sene Türkiye'de birinci oldum ve burada da birinci oldum. Bu çok farklı bir his anlatamam, şu anda çok heyecanlı ve sevinçliyim, Türkiye'me böyle bir ödül kazandırdığım için çok mutluyum, inşallah bu ödülle beraber daha güzel olacak her şey" dedi.

Best Model Of The World kurucusu Erkan Özerman "İlk defa yapılan 'Best Model European Union' Avrupa Birliğine dahil ülkeler arasında yapılan yarışmaya Türkiye misafir ülke olarak katıldı. Başkan konuşmasında espri yaptı, 'Türkiye AB'ye giremedi, fakat Türk markası olan Best Model Of The World adımını attı ve ortak pazara girdi' dedi. Biz böylece AB'ne adımını atan ve onlar tarafından kabul edilen ilk Marka olduk. Bu yüzden bütün mankenlerime, dünyadaki mankenlere teşekkür ediyorum. İşte 28 Yıllık çalışmamızın neticesi bu gün ortaya çıktı mutluyum. Çünkü kızlarda birinci olan Belçikalı, Erkeklerde birinci olan bizim bu yıl Türkiye'deki birincimiz Yılmaz, böylece Belçika ile Türkiye arasında bir evlilik oldu. Ayrıca Jüri özel ödülünü de Yağmur ve Ömer aldı, defile yapıldı bu defilede Türk'tü" dedi.

Best Model European Union 2015 Finali sonrasında toplu fotoğraf çekildi ve birinci olanları arkadaşları tebrik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Best Model European Union Birincisi Türk Manken - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement