Besyo Sınavına Hazırlanan Öğrencilere Malzeme Desteği - Son Dakika
Güncel

Besyo Sınavına Hazırlanan Öğrencilere Malzeme Desteği

Besyo Sınavına Hazırlanan Öğrencilere Malzeme Desteği

Muş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak açılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlık kursuna katılan öğrencilere malzeme desteği yapıldı.

28.03.2018 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak açılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) yetenek sınavlarına hazırlık kursuna katılan öğrencilere malzeme desteği yapıldı.

Muş Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün işbirliğiyle BESYO sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz olarak açılan 'Beden Eğitimi Hazırlık Kursu'nu ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Vedat Beyazduman ile Muş Şehir Stadyumu'nda verilen eğitimleri izleyen Müdür İlci, eğitmenlerden kurs durumu ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra kursiyerlerle bir araya gelen Müdür İlci, çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulunarak, hazırlanan destek malzemelerini kursiyerlere dağıttı.

Kursta eğitimlerin ücretsiz bir şekilde verildiğine dikkat çeken Müdür İlci, "Muş Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün işbirliğiyle özellikle mezun olan öğrencilerimizin, üniversite sınavlarına hazırlanmasına yönelik spor malzemesi desteğinde bulunmak üzere buradayız. Bu öğrencilerimizin üniversitelerin BESYO bölümlerine, askeri okullara, polis akademilerine hazırlanmalarına yönelik, özellikle sportif aktiviteler dediğimiz, çeşitli bedensel hareketler dediğimiz ve yarışma şeklinde sunulan hareketleri öğrenip, BESYO sınavlarına ve polis akademilerine hazırlanmalarına yönelik eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerimizi, öğrencilerimize tamamen ücretsiz bir şekilde sunuyoruz" dedi.

"Nitelikli bir şekilde hayata hazırlanmalarını istiyoruz"

Gençlerin nitelikli bir şekilde hayata hazırlanmalarını istediklerini vurgulayan Müdür İlci, konuşması şöyle sürdürdü:

"İstiyoruz ki gençlerimiz kahvehane köşelerinde, internet cafelerde, şuralarda, buralarda zaman geçireceklerine burada eğitim alıp, nitelikli bir şekilde hayata hazırlanmalarını istiyoruz. Bir kez daha kursa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu öğrencilerimiz yeter ki talep etsinler, talep ettikten sonra bizlerde onlara her türlü imkanı sunmaya hazırız. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. İnşallah öğrencilerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklar ve biz onlara güveniyoruz. Öğrencilerimize sunulan bu sportif kurs desteği, yaz boyunca devam edecektir. Şu an 75 öğrenci ile kursumuz devam ediyor ve bu sayı ileri ki günlerde artarak devam edecektir."

Müdür İlci, malzeme desteğinde bulunulan kursiyerlere birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Besyo Sınavına Hazırlanan Öğrencilere Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement