Beyaz Ay Derneği Doğu Akdeniz İstişare Kurulu Adana'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Beyaz Ay Derneği Doğu Akdeniz İstişare Kurulu Adana'da Toplandı

Beyaz Ay Derneği Doğu Akdeniz İstişare Kurulu Adana\'da Toplandı

Türkiye Beyaz Ay Derneği’nin Doğu Akdeniz Bölgesi İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı Adana’da yapıldı.

21.02.2017 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Beyaz Ay Derneği'nin Doğu Akdeniz Bölgesi İstişare Kurulu'nun ilk toplantısı Adana'da yapıldı.

Genel Başkan Lokman Ayva'nın başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıya, Beyaz Ay Derneği Adana Şube Başkanı Kasım Pamuk, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, AK Parti eski İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyeleri Ali Coşkun, Ahmet Aktürk, Çukurova Üniversitesi'nden öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazan Koluman, Prof. Dr. Aykut Gül, Avukat Fatih Kocaispir, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Akif Şahin, Kahramanmaraş'tan Edebiyat Öğretmeni Mehmet Bağlar, Adana Ülfet Der Başkanı Gazi Kılıçparlar ve Dernek Genel Koordinatörü Betül Keklik ve İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak katıldı.

Toplantıda Genel Başkan Lokman Ayva, Cumhurbaşkanlığının himayesinde kurulan Beyaz Ay Derneği'nin amacı ve bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi. Engelli ve engelsiz bireyleri sporda buluşturmak amacıyla "Aşmak İçin Hareket" kampanyası başlattıklarını, bu kapsamda şarkıcı Kıraç'la hazırladıkları tanıtım müziği ve kamu spotunun büyük ilgi gördüğüne dikkat çekti.

Engellilere yönelik e ticaret kursunun yanısıra engelli yakınlarını eğitim projesi de yürüttüklerini kaydeden Ayva, Türkiye genelinde farkındalık oluşturmak ve engellilerin toplumsal hayatın içinde aktif rol almalarını sağlamak için desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bu kapsamda, teşkilat ağını Türkiye genelinde yaygınlaştırma yolunda olduklarını belirten Ayva, Adana bölgesindeki katılım ve desteklerinden ötürü herkese teşekkür etti.

Toplantıda istişare kurulunun 2 ayda bir toplanması konusunda fikir birliğine varıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyaz Ay Derneği Doğu Akdeniz İstişare Kurulu Adana'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement