Beyaz Perdeyi Melekler Bastı - Son Dakika
Magazin

Beyaz Perdeyi Melekler Bastı

Victoria's Secret markasının birbirinden güzel mankenleri şanslarını teker teker sinemada deniyor.

18.09.2011 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Podyumlardan beyaz perdeye transfer olan isimlerden biri de Rosie Huntington- Whiteley... 'Transformers: Dark of the Moon'da Megan Fox'un yerini kapan güzel manken, yapımcıların yeni gözdesi oldu. Whiteley, sayısız film teklifi aldığını ve bundan sonra kariyerini oyuncu olarak sürdüreceğini söyledi.

BROOKLYN DECKER

24 yaşındaki Brooklyn Decker, Hollywood'un yeni yıldız adayı olarak gösteriliyor. Decker, baş rollerini Adam Sandler ile paylaştığı 'Just Go With It' isimli filmdeki ilk oyunculuk denemesiyle sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

GISELE BUNDCHEN

Victorıa's Secret markasının gelmiş geçmiş en ünlü ismi Gisele Bündchen, beyaz perdede şansını deneyen ilk melek oldu. Bündchen 2006 yılında 'The Devil Wears Prada' isimli filmle, sinemaya adım attı. Ünlü manken, kendisine birçok film teklifi geldiğini ve önümüzdeki yıl yeni bir filmde yer alacağını söylüyor.

MARISSA MILLER

Podyumlardan sinemaya transfer olan son isim Marissa Miller oldu. Güzel manken 'R.I.P.D.' isimli filmde Ryan Reynolds ile başrolde oynayacak. Çekimlerine kısa süre önce başlanan film, şimdiden basın tarafından büyük ilgi görüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Beyaz Perdeyi Melekler Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement