Beyaz yakalılar renkleniyor - Son Dakika
Memur

Beyaz yakalılar renkleniyor

Beyaz yakalılar renkleniyor

Kamera arkasında, markalaşma odaklı vizyoner tasarım ekibinin olduğu One Two Sock, tasarımlarıyla yaş, meslek, cinsiyet ayırmadan herkese hitap etmeye devam ediyor.

05.08.2019 16:29  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

One Two Sock, tam da kurumsal çizgiye paralel, renkli tasarımlarıyla özgürlüğün rengi oluyor. Tüketiciye sunulduğu ilk günden bu yana hayata eğlenceli bir dokunuş katan One Two Sock, beyaz yakalıların da ilgi odağı olup kurumsal duruşa renk kattı ve tüm algıları değiştirdi.

TAKIM ELBİSENİ FARKLILAŞTIR

Farklı, hareketli, eğlenceli ve içinde anlamlı hikayeler barındıran One Two Sock'ın fikir babası Seyithan Teymur '' Renkli çorabı gençler giyer, genellikle rahat tarzı benimsemiş kişilere yöneliktir algısını değiştirmek adına yola çıktık. Dokunmaktan en keyif aldığımız kişiler beyaz yakalılar oldu. Kıyafet konusunda kısıtlanmış beyaz yakalıların kendi tarzını yansıtabilecekleri alanlardan biri çorapları… Çünkü onlar kurumsal şirketlerin kıyafet yönetmeliğinden dolayı kısıtlanmış ve kendi tarzlarını yansıtamamış oluyor. Kişiliklerini yansıtabilecekleri çok az alan bırakılıyor. Bu alanlardan biri de çorap… Biz de One Two Sock olarak, takım elbise giymek zorunda olsalar da bu çorabı giydiklerinde kişiliğini, renkli duruşlarını yansıtabilecekleri alanda onlara yardımcı oluyoruz. '' dedi.

Son Dakika Memur Beyaz yakalılar renkleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement