Beyazıt Öztürk'ten "Derdimi Anlatacak Kadar İspanyolca Biliyorum" Diyen Acun'a Olay Gönderme - Son Dakika
Magazin

Beyazıt Öztürk'ten "Derdimi Anlatacak Kadar İspanyolca Biliyorum" Diyen Acun'a Olay Gönderme

O Ses Türkiye'nin pazartesi günü yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı'nın "Derdimi anlatacak kadar İspanyolca biliyorum" demesinin üzerine Beyazıt Öztürk'ün "Ne derdin var da anlatacaksın acaba?" demesi damga vurdu.

26.12.2018 08:02  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının sevilen programı 'O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile jüri üyesi Beyazıt Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.

ACUN VE BEYAZ'IN DİYALOGU DAMGA VURDU

'O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Burcu Günsel isimli yarışmacı, konuşabildiği diller arasında İspanyolca olduğunu da söyledi. Jüri üyesi Hadise'nin "Peki sen İspanyolca konuşabiliyor musun?" sorusuna Acun Ilıcalı'dan net bir cevap geldi. Acun Ilıcalı, 'Survivor' yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti'ndeki ekip nedeniyle derdini anlatacak kadar İspanyolca konuşabildiğini belirtti.

Beyazıt Öztürk'ten

"DERDİMİ ANLATACAK KADAR BİLİYORUM"

Başarılı televizyoncu, "Yaklaşık bin tane Dominikli ve Arjantinli ile birlikte olduğumuz için artık derdimi anlatabiliyorum. Onlar da beni anlıyorlar ya da anlıyormuş gibi yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Beyazıt Öztürk'ten

"ACUN BEY NE DERDİN VAR DA ANLATACAKSIN ACABA?"

Acun Ilıcalı'nın bu sözünü duyan Beyazıt Öztürk, "Senin de derdin yok işte. Acun Bey derdini anlatacak. Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?" diyerek espriyi patlattı. Ünlü şovmen, "Ya uçağım çok havada kalıyor, bir türlü inmiyor. Ayaklarım hep kum olmuş. Ya yine çok sıcak. Adamda dertler hep böyle, ne derdi olacak?" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Beyazıt Öztürk'ten

"ADAMIN KANALI VAR, GELİP PROGRAM SUNUYOR"

Sempatik jüri üyesi, "Allah'tan Acun gibi anlayışlı biri var da espri yapıyorum. Adamın güzelliğine bak; kombi alırsın evine, kombi fabrikasının sahibi eve gelip kombiyi takar mı? Adamın kanalı var, gelip program sunuyor burada. Daha ne olacak?" açıklaması ile Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı. Beyaz'ın güzel sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

Beyazıt Öztürk'ten
Beyazıt Öztürk\'ten "Derdimi Anlatacak Kadar İspanyolca Biliyorum" Diyen Acun\'a Olay Gönderme

Son Dakika Magazin Beyazıt Öztürk'ten 'Derdimi Anlatacak Kadar İspanyolca Biliyorum' Diyen Acun'a Olay Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • İçimizdeki İrlandalı: Bir kişide demiyorki bir sıradan spiker nasıl bukadar parayı bulduda gittide kanal sahibi oldu vs vs..Arkadaşlar Rasim ozan kutahyalı ve eşi nagihan alçı ,murat boz,acun ve daha niceleri bu adamların bi misyonu var var bu ulkede ama ne işte onu cozemıyorum 20 2 Yanıtla
  • Seyyah: Çok kişi var malı olup huzuru olmayan. Bazıları da var çevremde parasızlıktan ve kızın ayrı eve çıkma isteğinden evlenecek kız bulamayan. Dünya işte. 14 0 Yanıtla
  • ..: herkesin kendine göre bir derdi, sıkıntısı vardır. çok para her sıkıntıyı giderecek diye bir kural yok 9 1 Yanıtla
  • Zeki Öztrak: Beyaz senin bu zorlama esprilerin... 6 3 Yanıtla
  • 123: Bakiniz. Paranın satın aldığı seyler 0 0 Yanıtla

Advertisement