Beydağ'a Hastane Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Beydağ'a Hastane Müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Beydağ ilçesinde yapılacak 10 yataklı entegre ilçe devlet hastanesinin yapım ihalesinin 14 Mart'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

09.03.2018 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Beydağ ilçesinde yapılacak 10 yataklı entegre ilçe devlet hastanesinin yapım ihalesinin 14 Mart'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Sürekli, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce mülkiyeti Sağlık Bakanlığına ait olan Beydağ Toplum Sağlığı Merkezi, acil nöbet birimi, lojman ve semt polikliniklerinin boşaltılarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladığını, boşaltılan mevcut binaların yıkım işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

"14 Mart'ta Beydağ ilçe hastanemizin yapım ihalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek." ifadesini kullanan Sürekli, 3 bin 240 metrekarelik taşınmaz üzerine 10 yataklı hastanenin inşa edileceğini dile getirdi.

Beydağ ilçesinde artık hastane sorununun kalmayacağına dikkati çeken Sürekli, şunları kaydetti:

"Beydağ'ımıza kazandırılan hastanemizde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a, AK Parti İzmir milletvekillerimize ve Sağlık Bakanlığı yetkililerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İzmirliler istiyor, AK Parti yapıyor yapmaya da devam edecektir. Çalışma felsefemizi 'Durmak yok, hizmete devam' şeklinde belirledik ve bu doğrultuda çok önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Yeni projeler de yolda. Hemşerilerimizin neye ihtiyacı varsa AK Parti orada olacak ve gereğini yapacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beydağ'a Hastane Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement