Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı - Son Dakika
Yaşam

Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı

İstanbul'da özel bir üniversitede kütüphane görevlisi olarak çalışan Engin Akkaya, 13 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrası ağlama ve gülme yetilerini kaybetti. Hatta öyle ki Akkaya bir programda karşılaştığı Cem Yılmaz'ın esprilerine bile gülmedi.

24.09.2020 10:20  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da özel bir üniversitede kütüphane görevlisi olarak çalışan Engin Akkaya (43), 13 yıl önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle ağlama ve gülme gibi yetilerini kaybetti. Akkaya, "Konuk olduğum programında durumu öğrenince Cem Yılmaz da beni güldüremedi. Hala 'Engin ağabey gülmüyor musun' diye soruyor. Sonrasında Acun Ilıcalı ile yollarımız kesişti. Onlar da güldüremeyince, durumumu kabullendiler artık" dedi.

Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Narkışla köyünde doğup büyüyen ve İstanbul'da özel bir üniversitede kütüphane görevlisi olarak çalışan bir çocuk babası Engin Akkaya, 13 yıl önce beyin kanaması geçirdi. 35 gün yoğun bakımda kalan Akkaya'nın hayatı o günden sonra değişti. Tedavi sonrası kendine geldiğinde çift gördüğünü fark eden Akkaya, beyninde oluşan hasar nedeniyle gülme ve ağlama yetisini kaybetti. Akkaya artık çevresinde gülmeyen, ağlamayan adam olarak anılıyor.

Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı

"CEM YILMAZ'IN PROGRAMINDA FARK ETTİM"

2007 yılında ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın programına katıldığında gülemediğini fark ettiğini belirten Akkaya, "Bir sabah uyandığımda ensemden başlayan bir ağrı ile kendimi hastanede buldum. 35 gün yoğun bakımda yattıktan sonra uyandığımda beyin kanaması geçirdiğimi öğrendim. Sonrasında süreç kolay olmadı. 1 yıl üniversiteden uzak kaldım. 1 yıl sonra ağlamadığımı, gülmediğimi ve dünyayı çift gördüğümü fark ettim. Tam 1 yıl sonra konuk olarak katıldığım Cem Yılmaz'ın programında bu ortaya çıktı. Çevremde de gülmeyen, ağlamayan adam olarak anılmaya başladım. Sonra bu duruma alıştım. Kahkaha ve gözyaşı olmadan da suni hareketlerle duygularımı yansıtmaya çalışıyorum. 30 yaşından sonra hayatım değişti. Hayata farklı bakan, ikinci bir hayat yaşıyorum. Çevrem için de başlangıçta zor oldu ama alıştılar. Beni sonradan tanıyanlar ikinci Engin'le tanışıyorlar. Her şeyin ikizini görmek çok nadir bir durum. Herkesi çift olarak görüyorum. 13 yıldır hala devam ediyor. Ana görüntü sabit duruyor. Diğer görüntüyü dikkate almıyorum. Buna da alışmaya çalışıyorum. Konuk olduğum programında durumu öğrenince Cem Yılmaz da beni güldüremedi. Hala 'Engin ağabey gülmüyor musun' diye soruyor. Sonrasında Acun Ilıcalı ile yollarımız kesişti. Onlar da güldüremeyince, durumumu kabullendiler artık" diye konuştu.

Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı

"SONRADAN TANIDIĞIMIZ ENGİN'E ZOR ALIŞTIK"

Akkaya'nın lise arkadaşı Fatih Gökay, "Engin 30 yaşında beyin kanaması geçirdi. Sonrasında ne gülebiliyor ne ağlayabiliyor. Sonradan tanıdığımız Engin'e zor alıştık. Bize espriler yapan, gülen Engin değil, farklı bir Engin çıktı. Öyle de seviyoruz" dedi.

Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı
Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Beyin kanaması sonrası ne gülebiliyor ne de ağlayabiliyor! Cem Yılmaz bile başaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • KRAL: cem yılmazın espirilerine normal insanlar gülmüo adam nasıl gülsün. 13 0 Yanıtla
  • BayE: Cem Yılmaz'a ben de gülmüyorum bir maymun koyun o bile daha çok güldürür insanı 6 4 Yanıtla
  • Karaca : Cem yılmaz komedyen mi. Açın Kemal sunal filmi o zaman güleceğini görürsünüz 7 3 Yanıtla
    qqwq: sen çık güldür 0 1
  • Bilim: adamin kulagina fisildayin atinkimi uzun yoksa ustundeininmi 1 7 Yanıtla
  • X: Bende 18 yıldır gülmüyorum haber yapın 6 2 Yanıtla
    qqwq: sen çk güldürlan ozaman zübük 1 1
  • Ali : Ya bu günlerde illaki bir haberin içinde Cem yilmaz geçecek resmen reklam parası veriyor galiba size geçenlerde Serenay ile ilişkilerini soran muhabirleri adam yerine koymadı .... muamelesi yaptı siz hala bunun reklamını yapın 4 2 Yanıtla
  • Arkas: Beni güldürmeyin ya.Herkesin Cem Yılmaza gülmek gibi bir zorunluluğu mu var 4 0 Yanıtla
  • EYT VATANDAŞ: EYT EMASLSİZCE KANUN GERİ İŞLETİLEREK HAKALARI GASPEDİLDİĞİ İÇİN 21 YILDIR GÜLMÜYOR. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement