Beykent'te Uzay Çatılı Pazar Yeri İnşaatı Başladı - Son Dakika
Yerel

Beykent'te Uzay Çatılı Pazar Yeri İnşaatı Başladı

Beykent\'te Uzay Çatılı Pazar Yeri İnşaatı Başladı

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Beykent mahallesine vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor.

13.07.2016 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Beykent mahallesine vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak uzay çatılı pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye uzay çatılı pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallesi olan Beykent mahallesinde de vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Şehitkamil Belediyesi, uzay çatılı pazar yerini 3 bin 500 metrekare alan üzerinde kuracak. Uzay çatılı pazar yeri içerisinde; mescit, bay-bayan WC ve zabıta kontrol odası bulunacak. Çalışmaların hızlı bir şekilde başladığı uzay çatılı pazar yeri Beykent bölgesine hizmet verecek.

"Pazar yerinin hizmete sunulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz"

Yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde başladığını dile getiren Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, "Yaklaşık 2 yıllık görev süremizde, mahallemizde eksik görülen bazı hizmetleri yerine getirmek konusunda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu çok büyük bir duyarlılık gösterdi. Mahallemizde ne tür sıkıntımız olmuşsa Şehitkamil Belediyemizden bu hizmetleri anında alıyoruz. Mahallemizin hızla büyümesi ve gelişmesi nedeniyle vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak pazar yerine ihtiyacımız vardı. Bu konuyu Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ilettiğimizde, kendisi konuyla yakından ilgilenerek pazar yeri yapacağı sözünü vermişti. Pazar yerinin inşaat çalışmaları çok kısa bir süre içerisinde başladı. Şuan iş makineleri, uzay çatılı pazar yerinin kazı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Mahallemize kurulacak olan uzay çatılı pazar yeri tüm Beykent bölgesine hizmet verecek. İnşallah çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Mahallemize böylesine anlamlı bir hizmeti sunacağı için başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile ekibine, şahsım ve mahallem adına sonsuz teşekkür ediyorum. Uzat çatılı pazar yerinin de şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beykent'te Uzay Çatılı Pazar Yeri İnşaatı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement