Beykent Üniversitesi ve Darülaceze'yle İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Beykent Üniversitesi ve Darülaceze'yle İşbirliği

Beykent Üniversitesi ve Darülaceze\'yle İşbirliği

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin ÇİFTÇİ ve Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin KARAHAN'ın katılımıyla staj protokolü imzalandı.

12.12.2014 15:20  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykent Üniversitesi'nin; Ağız ve Diş Sağlığı,Çocuk gelişimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Aşcılık, Adalet, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Grafik Tasarım, Matbaa ile Psikoloji bölümü öğrencileri Darülaceze Başkanlığı'nda staj yapacak. Ayrıca Başkanlığa bağlı çalışanlar, Beykent Üniversitesi'nde yabancı dil, yüksek lisans, doktora eğitimi alabilecek, kurs ve sertifika programlarından da yararlanabilecekler.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen protokol töreninde, Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Darülaceze'nin tarihçesi ile ilgili geniş bir bilgilendirme yaptı. Çiftçi'' Burası çok farklı bir kurum. Stajların yanında, üniversitelere topluma hizmet projelerini gerçekleştirmeleri için de imkan sağlıyoruz. 31 Ocak 2015'de Darülaceze'nin 120.yılını kutlayacağız. Bu kapsamda da önemli projelere imza atacağız. Yaşayan Müze projemizle sosyal bir mekan haline gelmeyi hedefliyoruz. Enstitüsü projemiz ile de üniversitelerle işbirliği içinde olacağız. Sağlıklı Yaşam Enstitümüzün beslenme ile ilgili bilimsel araştırmalarını üniversitelerimiz yapsın istiyoruz'' dedi.

Beykent Üniversitesi Rektörü Karahan da "Üniversitemiz 1997 kurulan ilk vakıf üniversitelerinden biridir. Öğrenci sayımız 21.000'e ulaştı. Bu sene Diş hekimliği ve Tıp Fakültesi bölümleri de açıldı. Sağlık programlarımızın staj zorunluluğu var. Burada bize sağladığınız imkanlar, bizim için çok değerli. Hem üniversitemiz hem de Darülaceze için iyi bir işbirliği olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz stajın ötesinde hayatın gerçeklerini de öğrenmiş olacak burada. Bu yüzden teşekkür borçluyuz sizlere. Üniversite olarak her türlü işbirliğine hazırız'' dedi.

İmzalanan protokolün ardından, Rektör Emin Karahan, sakinlerimize ziyarette bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beykent Üniversitesi ve Darülaceze'yle İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement