Beyköy Antalya'da Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Beyköy Antalya'da Çalışmalarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 13.Grupta ilk devreyi lider Düzcespor'un 4 puan gerisinde 6.sırada tamamlayan Beyköy Belediyespor, Antalya'da ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

12.01.2012 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 13.Grupta ilk devreyi lider Düzcespor'un 4 puan gerisinde 6.sırada tamamlayan Beyköy Belediyespor, Antalya'da ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk devre inişli çıkışlı bir grafik çizen ancak ligin üst sıralarından kopmayan Beyköy Belediyespor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kamp ile sürdürüyor. Günde çift idman yaparak lige hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten kırmızı siyahlıların çiçeği burnunda antrenörü Nedim Akbulut, "İstekli bir takıma sahibiz. Topla çalışmalar yapıyoruz çünkü bu yönde bir eksiklik var takımda" diye konuştu.

Kampta yapacakları hazırlık maçları ile ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Akbulut, "Çok istekli bir takıma sahibiz ve başarıya aç bir kadromuz var. Topla çalışmalar yapıyoruz çünkü bu yönde bir eksiklik gördük. İlk hazırlık maçımızı Cumartesi günü saat 15: 00'de Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Altınovaspor ile yapacağız" dedi.

Düzcespor'dan Beyköy Belediyespor'a transfer edilen Tuna, Gökhan ve İlhan'ın kampta çalışmalarına devam ettiğini belirten Akbulut, "Düzcespor'dan gelen arkadaşlarımız gücümüze güç katacaklar. Birde kaleci Yekta'yı kadromuza kattık. O da genç ve yetenekli bir arkadaşımız. Birde yılan hikayesine dönen Mark var. İnşallah oturma izni problemini çözüp kadromuza onu da katacağız. İyi bir oyuncu bulabilirsek transfer edeceğiz yoksa aynı kadro ile devam edeceğiz" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyköy Antalya'da Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement