Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvende - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvende

Beykoz\'da Asansörler Artık Daha Güvende

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm asansörlerin bakım ve güvenliği için Türk Standartları Enstitü  (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.

13.02.2015 14:33  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev tarafından imzalanan protokol 13 Şubat tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Çelikbilek'ten vatandaşlara uyarı

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemi açısından protokol yaptıklarını belirten Başkan Çelikbilek,"TSE ile önceki yıllar anlaşma yaparak, güzel bir başlangıç yapmıştık, şimdi devam ettiriyoruz. Milli bir kuruluş olan TSE'nin asansörlerle ilgili çalışmaya ortak olması bizi çok sevindirdi. Bunun bölge için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Kazasız belasız günler dileyerek, hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı olsun" diye konuştu. Çelikbilek ayrıca asansörlerin bakımı konusunda, vatandaşlara da çağrı yaparak, apartman veya site yöneticilerinin bu konuda duyarlı olması durumu hakkında uyardı.

TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev de, kendilerini tercih eden Başkan Çelikbilek'e teşekkür ederek şunları söyledi:"18.11.2008 27058 sayılı Resmi Gazeteyle asansör bakım ve işletme yönetmeliği kapsamında belediyenizin, bölge insanına göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü, insan sağlığı, mal, can güvenliği odaklı yaklaşımlarına paralel olarak bölgenin asansörlerini bağımsız akredite ve milli bir kuruluşumuz olan TSE'ye hizmetlerini yaptırmaktadır. 2003'ten beri bu anlaşma yapılmaktadır. Bölgede hiç asansör kazası olmaması da Belediye ve TSE Kurumu açısından mali hizmetlere sağlanmış bir katkı olarak algılıyoruz. Bu tür çalışmalarınızın devamını temenni ediyor, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TSE anlaşma protokolü imzalanmasının ardından Başkan Çelikbilek TSE yöneticilerine Beykoz camı çeşmibülbül hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beykoz'da Asansörler Artık Daha Güvende - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement