Beykoz'da "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" Törenle Açıldı - Son Dakika
Politika

Beykoz'da "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" Törenle Açıldı

Beykoz'da "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" törenle açıldı Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan törende "ya Hak" diyerek ok attı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz adayı Murat Aydın'da yay ile ok attıİSTANBUL - Beykoz Belediyesi tarafından...

14.03.2019 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" törenle açıldı

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan törende "ya Hak" diyerek ok attı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz adayı Murat Aydın'da yay ile ok attı

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilerek Okçular Vakfına verilen "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" düzenlenen törende kurdele kesilerek açıldı. Törenden sonra vakfın mütevelli heyeti üyesi Bilal Erdoğan "ya Hak" diyerek yay ile ok atarken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz adayı Murat Aydın'da ok atmayı ihmal etmedi.

Beykoz Belediyesinin Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kiralayarak yapımını tamamladığı ve Okçular Vakfına verilen "Okçular Vakfı Riva Tesisleri ve Alibahadır Mesire Alanı" açılışı için tören düzenledi. Törene, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, vatandaşlar ve sporseverler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Başkan adayı Murat Aydın, "Bu ve benzeri birçok eseri Beykoz'da hayata geçiren Yücel ağabeyime, belediye çalışanlara ve onlara yetki veren Beykozlu hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun ve Rabbim emeklerinizi zayi etmesin. Ülkemizi, milletimizi ve devletimizi tüm mazlumları korusun. Ay yıldızlı bayrağımız inşallah kıyamete kadar bu güzel ülkenin üzerinde dalgalanmaya devam etsin" dedi.

" İstanbul'da böyle bir mekanı bir daha bulmak bundan sonra zor olacaktır"

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, "Okçular Vakfıyla birlikte Beykoz Belediyesinin buradaki bir gayreti, emeği ve güzelliği paylaşmak olacaktır. Beykoz halkının buraya geleceği kadar buranın dışındaki insanlar da buraya gelecekler. Burası şu anda İstanbul'da bu merkezde çok az ve burası anlamlı bir merkez oldu. Havası bol, oksijeni bol olan nefes alıp verilecek bir yer olacaktır. İstanbul'da nadir yerlerden birisi olacaktır. Burası 8 milyon metre karelik alandır, İstanbul'da böyle bir mekanı bir daha bulmak bundan sonra zor olacaktır. Her zaman başka imkanlar ve fırsatlar da çıkabilir. Beykoz halkı bu noktada çok şanslı oldu. Biraz önce Murat bey de ifade etti, boğazın incisi dedi doğrudur. Dolayısıyla böyle bir mekanında böyle güzel işlerle iç içe olması doğru olandır. Beykoz'u bundan sonra daha da bu emeklerin üzerine yeni yapılarıyla birlikte verecekler" ifadelerini kullandı.

"Burası Türkiye'de okçuluk denildiğinde önemli merkezlerden birisi oldu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ise, "Böyle bir tesisi yapmaya karar verdiklerini söyleyince buraya bir katma değer katalım, okçuluk ile ilgili bir faaliyet olsun dediler. Bir mesire alanının içinde seve seve böyle bir hizmeti yürütmek isteriz dedik. Burası bütün Beykozluların gelip, hoşça vakit geçirecekleri, havanın güzel olduğu zamanlarda piknik yapacakları bir yer olacak. biz de vakıf olarak buraya okçuluğu katmış olduk. Onun için örnek bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Gönül ister ki bütün belediyelerimiz ve kamu kuruluşlarımız çalışmalarda sivil toplumun, spor kulüplerinin desteğini ve paydaşlığını katma değerini de projelerini katsınlar. Şimdi bizler burada burası Türkiye'deki önemli okçuluk merkezlerinden birisi olmuş oluyor. Okmeydanı'ndaki Okçular Tekkesi dışında okçuluğa tahsis edilmiş böyle geniş mekanlar yok. O bakımdan burası hakikaten Türkiye'de okçuluk denildiğinde önemli merkezlerden birisi oldu diyebiliriz. İBB'nin de desteğini alacağız. Böylelikle hem Beykoz hem de İBB'nin hizmetleri bütün Beykoz halkıyla buluşmuş olacak" şeklinde konuştu.

Bilal Erdoğan, başkan Çelikbilek ve başkan adayı Aydın, yay ile ok attı

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin de katılımıyla "Okçular Vakfı Riva Tesisleri ve Alibahadır Mesire Alanı" kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından okçular tarafından katılımcılara bir gösteri sunuldu. Gösteriden oldukça memnun kalan protokol üyelerinden Bilal Erdoğan'da mütevelli heyet üyesi olduğu vakıf da eline yay aldıktan sonra "ya Hak" diyerek ok attı. Erdoğan'ın ardından Başkan Çelikbilek ve Başkan adayı Aydın da eline yay alarak ok atmayı ihmal etmedi.

Beykoz\'da "Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı" Törenle Açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Beykoz'da 'Okçular Vakfı Riva Tesisi ve Alibahadır Mesire Alanı' Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım
    00:09 Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmasında konuşan Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, “Sandığa giderken bazı şeyleri düşünmemiz lazım. Mesela yanan ormanlarımız sırasında buraya zamanında uçak getiremeyenleri, Söğüt halkının elinden arazileri alınıp Okluk Koyunda saray yapanları düşünmemiz lazım" dedi.

  • Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı
    00:09 Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kocaeli'de düzenlediği mitingde konuştu. Kocaelili seçmenden, İstanbul'daki yakınlarına oy kullanması için çağrıda bulunmasını isteyen Erdoğan, partisinin Kocaeli'deki yatırımları anlattı ve seçimlere yönelik mesajlar verdi.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.

  • Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu Açıklaması
    00:02 Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 4 yıl 10 ay istirahat edip, seçime 5 kala çalışmaya başlayanların proje anlatmak yerine hakaret ettiklerini belirterek, "Neresinden tutsanız dökülen, hiçbir projesi olmayan bir yönetim var. Artık bunların gitmesi gerekiyor.


Advertisement