Cami musluklarını çalan hırsızın rahatlığı "pes" dedirtti - Son Dakika
3.Sayfa

Cami musluklarını çalan hırsızın rahatlığı "pes" dedirtti

"Bu kadarına da pes" dedirten olay Beykoz'da yaşandı. Caminin şadırvanına giren maskeli şahıs, muslukları ayağıyla kırarak saniyeler içinde çaldı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

04.06.2020 09:06  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da bulunan bir camide geçtiğimiz Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Caminin abdesthane bölümüne giren ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, caminin musluklarını saniyeler içinde ayağıyla kırarak çaldı. Ardından ekmek poşetine koyduğu musluklarla camiden ayrıldı.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli şahsın elinde ekmek poşetiyle abdesthaneye girdiği, önce muslukları kontrol ettiği, ardından musluğu ayağıyla kırarak poşetin içine koyduğu görülüyor. Kapıya doğru gidip etrafı kontrol eden şahsın, daha sonra diğer muslukları da aynı şekilde kırarak poşete koyduğu ve poşeti bağlayarak camiden ayrıldığı yer alıyor. Maske takan şüphelinin aynaya bakarak saçlarını düzeltmesi ve rahat tavırları ise dikkat çekiyor.

Beykoz'da pes dedirten hırsızlık: Caminin musluklarını saniyeler içinde çaldı

"MUSLUĞU ÇALMAK NEDİR?"

Hırsızlık olayını duyan cami cemaati olaya tepki gösterdi. Vatandaşlardan biri, "Ahlaksızlık. İnsan kendini bu kadar küçültemez. İbadet yerinin musluğunu çalmak nedir? Hadi diyelim bin lira olsun. Ne olur yani? İnsanlık dışı bir şey, insan olan bunu yapmaz" dedi.

Cami yetkililerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz'da pes dedirten hırsızlık: Caminin musluklarını saniyeler içinde çaldı
Beykoz'da pes dedirten hırsızlık: Caminin musluklarını saniyeler içinde çaldı
Cami musluklarını çalan hırsızın rahatlığı "pes" dedirtti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cami musluklarını çalan hırsızın rahatlığı 'pes' dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ata Can: Cami musluğuna kadar düşmüş birini görmek bir İnsan için çok acı. Oraya kadar düşmek herhalde çok daha acıdır. 3 4 Yanıtla
  • Elif: Bir teorim var pratiğe dönüştürelim bu caldıgı seyleri ona yedirelim ciddiyim nasılsa parasını yiyecek satınca yormayalım bunu direkt yedirelim pislik 5 1 Yanıtla
  • Bjk1903: Allah tez zamanda belani verir inşallah 5 1 Yanıtla
  • Mehmet : Allahdan korkmaz kuldan utanmaz sen insan olmazsin hayvana kurban ol ob paralık şeye tenezzül ediyorsun insallah kamyonların altında kalirsın 5 0 Yanıtla
  • Yorum: Allahından bul camii musluğu ya ayıp ya ALLAHINDAN bull 4 0 Yanıtla
  • CAMİYE saygılı olalım : ALLAH ıslah eylesin yazıklar olsun 3 0 Yanıtla
  • .: Allaha şükürler olsun ki güvenlik kameraları var 3 0 Yanıtla
  • Gulbettin: Camiye hayrat koy millet su içsin diye hemde su tasını zincir ile çalmasinlar diye bağla enteresan bir olay 2 0 Yanıtla
  • TÖVBE ET: ALLAH SENİ İSLAH ETSİN 1 0 Yanıtla
  • Pınar : Tabureleride sök onLardada Demir var. Allah nediyeyim belanızı Versin!! 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti
    11:59 Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazada ayrıca 5 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.


Advertisement