Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi

İstanbul'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisini defalarca bıçaklayarak yaralayan zanlı, 9 yıl 6 aya kadar yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi.

22.11.2018 10:51  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beykoz'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisi Hüseyin Aktürk'ü defalarca bıçaklayarak yaralayan Mehmet Ali Sadıkoğlu, "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 9 yıl 6 aya kadar yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi. İkinci celsede ise hakkında adli kontrol kararı uygulandı.

Beykoz'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisi Hüseyin Aktürk'ü bıçaklayarak yaralayan Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 3 yıl 6 aydan 9 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

İLK CELSEDE TAHLİYE EDİLDİ

Beykoz 5'inci Asliye Ceza Mahkemesindeki görülen davanın ikinci celsesine tutuksuz sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu ve avukatları katıldı. Mahkeme hakimi, sanığın davanın bir önceki celsesinde tahliye edildiğine ilişkin cezaevinden yazı geldiğini tutanağa geçirdi.

Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi

Sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu, olayın müştekinin haksız tahrikleri sonucunda meydana geldiğini söyledi.

İKİNCİ CELSEDE ADLİ KONTROL KARARI ÇIKTI

Hüseyin Aktürk'ün yüz bölgesinde tarif edilen lezyonların yüzünde sabit iz oluşturup oluşturmadığının tespiti için Beykoz Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne sevk edilmesine karar veren mahkeme, 7 Eylül'de görülen ilk celsede tahliye edilen sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu hakkında yurt dışı yasağı koyarak adli kontrol kararı verdi.

3 YILDAN 9 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Hüseyin Aktürk ile Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun park yüzünden tartışma çıktığı, Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun simit tezgahında bulunan bıçağı alarak araç içerisinde bulunan Hüseyin Aktürk'ü bıçakladığı, tekme ve yumruk atarak darp ettiği anlatılmıştı.

İddianamede, Hüseyin Aktürk'ün aracından inerek bir döviz bürosunda sığındığı, bir süre sonra Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun da döviz bürosuna geldiği ve yerde yatan müştekinin kafasına elindeki bıçakla vurduğu belirtilmişti.
Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 3 yıl 6 aydan 9 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Weds: İşte adalet süper ama değilmi 21 0 Yanıtla
  • hakan: yaşasın türk adaleti... yaşasın hakimler, savcılar... inşaallah kendilerinin de başına gelir... 19 0 Yanıtla
  • Derviş : Rabbimden bir tek dileğim var. Insallah bu kanunlari cikaranlarin bunlari tahliye edenlerin soylari kurusun ocaklari sönsün 17 1 Yanıtla
  • erdi: bicaklanan adam senin cocugunu bilmem ne yapcam demis 1 16 Yanıtla
  • adalet: BU ÜLKE SEVİLMEZ Mİ ADALETİN BİLE HOŞ 14 2 Yanıtla
  • dnz: bu adamın serbest kalması suça teşvik, suça ödüldür. adamın yaptığı rezilliğe bakarmısınız; adam hem bıçaklıyor hemde müdahele edenlere kafa tutuyor. adam yarın o bölgeyi haraca bağlar. tehdit et, bıçakla serbest ne ala !!?? mahkeme yıllarca sürer, iyi hal indirimi falan, arada da bir af çıkar ceza meza almaz !! sonra bu it sürüleri yüzünden memlekette huzur diye birşey kalmaz. toplumun huzurunu bozan bu asalaklar elini kolunu sallaya sallaya dolaştığı sürece bu haberler gün geçtikçe çoğalır... 16 0 Yanıtla :): kısas şart, göze göz dişe diş 0 0
  • ayse : Bu sonuçlar diyor ki sakın evden dışarı adım atmayın. küfür de etseler arkana bakma koyun koyun yoluna git. Aman ha 16 0 Yanıtla
  • YeNİ TöRKİYE: Al sana adalet muz cumhuriyeti bin önde gideni olduk HÜÜÜLOOOOOĞĞĞ 15 0 Yanıtla
  • adaletın ben: ulan allahın belası ülke. ne demek lan salıyosun ne biçim adalet bu yok böyle bırsey ya 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement