Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına İş Adamı Mahmut Küçükdoğan Seçildi - Son Dakika
Politika

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına İş Adamı Mahmut Küçükdoğan Seçildi

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına İş Adamı Mahmut Küçükdoğan Seçildi

Beylikdüzü ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığı seçimlerini Mahmut Küçükdoğan kazandı.

03.04.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığı seçimlerini Mahmut Küçükdoğan kazandı. Tek aday olarak girilen seçimlere katılımın yüksek olması, Beylikdüzü AK Parti teşkilatını sevindirdi.

Mahmut Küçükdoğan seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bizi bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve il teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak AK Parti'nin Beylikdüzü'ndeki gücünü harekete geçirerek seçimlerde birinci parti olacağız. Çalışmalara bugünden itibaren başlıyoruz. Tüm ekibimizle geceli gündüzlü çalışarak İstanbul'da AK Parti ilçeleri içinde ilk üç sırada olmayı planlıyoruz" dedi.

Mahmut Küçükdoğan kimdir?

1955 yılında Tokat, Zile ilçesinde doğdu. 1978 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi'nden mezun oldu. Küçükdoğan, 1978 yılında dede ve baba mesleği olan konfeksiyon ve tekstil imalatının başına geçti. Türkiye genelinde en çok adet üreten firmaya sahip olan Küçükdoğan, 1987 yılında yeni bir atılım gerçekleştirerek tekstil alanında Türkiye'nin en büyük kumaş markalarının bayiliğini üstlendi. 1991 yılında Sanko Holding'in Türkiye genelindeki üç bayisinden biri olma başarısını gösterdi.

1994'te yüzde 100 yerli sermaye ile kurduğu Rodrigo Jeans ile ülkemize yeni bir marka sundu. Mahmut Küçükdoğan, 28 ülkede tescilli ve dünyada 18 ülkeye ihraç edilen Rodrigo Jeans ile ülkemize sadece bir marka kazandırmakla kalmadı, Türk müteşebbis ruhunun en başarılı örneklerinden birini de sergilemiş oldu.

1994'de Algida, Panda, Schöller ve Aytaç'ın İstanbul Anadolu yakası bayiliği dağıtım ve distribütörlüğüne başlayan Küçükdoğan, bu ülkeden kazandığını tekrar bu ülkeye yatırarak, insanımıza istihdam sağlamayı tercih ederek, bu düşüncesini onun iş yaşamında büyük başarılara imza atmasında büyük etken oldu.

2000'li yıllarda ticaret hayatında yeni atılımlar yaparak, 2002'de Chochili markası ile üretimine başladığı tek kullanımlık ürünlerle ülke çapında 7000'den fazla otel ve hastanenin tedarikçisi oldu.

2005 yılında teknoloji alanındaki yatırımı ile TGAR markasını ülkemize kazandıran Küçükdoğan, teknoloji ürünleri alanında kamusal ve kurumsal şirketlerin güvenilir bir ortağı oldu.

2007 yılında Türk Hava Yolları ve Metro Gmbh Germany'nin ürün tedarikçisi olarak, kurmuş olduğu şirketlerle dünya markalarının da dikkatini çeken alanlarda büyümeye devam etti.

2011 yılında Dr.Salt Sıvı Tuz markasını Türk halkının beğenisine sundu ve doğal kaynağından, sağlıklı tuz üretimini gerçekleştirerek bu alanda bir ilk olmayı başardı.

İş yaşamına en alt seviyeden başlayarak, her türlü sıkıntı ve zorluklarla mücadele eden, inancı, gayreti ve emeği kendine rehber edinen Mahmut Küçükdoğan, bu ilkeleri sayesinde yükselen bir grafik çizdi, iş adamı, sanayici ve yatırımcı olarak bu ülkeye hizmet etti.

Mahmut Küçükdoğan'ın görev aldığı kurullar:

Beylikdüzü Bakırcılar ve Prinçciler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı

Beylikdüzü Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeliği

Yakuplu Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği

Büyükçekmece İl Genel Meclisi Üyeliği

İstanbul İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanlığı

Ak Parti Kurucu İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği

Ak Parti Ekonomik Kurul Üyeliği

TOSİAD Başkanlığı

Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanlığı

Küçükdoğan Büyükçekmece İl Genel Meclisi üyeliği süresince bölgede 62 Okul, 7 Spor Salonu, 12 Sağlık Ocağı, 1 Devlet Hastanesi, 1 Restorasyon, 2 Özürlü Rehabilitasyon Merkezi, Bölgedeki tüm okulların depreme karşı onarım ve dayanıklılığının arttırılması ve tüm okulların doğalgaza dönüşümü çalışmalarında aktif olarak rol almıştır.

Küçükdoğan'ın spor hayatı

Türkiye'nin ilk spor akademisi mezunlarından olan Mahmut Küçükdoğan, 1978 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi'nden mezun oldu. Tofaş Spor Kulübü'nde uzun yıllar başarılı bir sporculuk hayatı geçirdi. İstanbul İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanlığı yaptı. Görevi süresince, hazırlanmasında öncü olduğu projelerde, İstanbul gibi büyük bir nüfusun yaşadığı şehrin, hem insanı hem de öğrencisi ile spora katılımını sağlamayı, sporda başarılı, yeni nesillerin temellerini atan çalışmalar yapmayı öncelik olarak gördü. Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanlığı görevinde yer aldı.

Türk Sporu ve Türk Spor Politikası hakkında hazırlanmış, inceleme ve araştırma raporları da bulunmaktadır.

Mahmut Küçükdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldığı üretim, pazarlama ve perakende alanlarında faaliyet gösteren ve alanlarında markalaştırdığı Mahmut Tekstil, TGAR ve Chochili şirketlerinde 500'den fazla işçi çalıştırmakta, siyasi kimliği yanında iş adamı yönü ile de Beylikdüzü bölgesine katkı ve hizmetlerine devam etmektedir. Mahmut Küçükdoğan, evli ve 4 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına İş Adamı Mahmut Küçükdoğan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı
    15:10 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Müdürü Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı. Cenaze törenine CHP yöneticileri, milletvekilleri, partililer ve aile yakınları da katıldı. Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenazede bir süre sohbet etti. Bayraktar'ın cenazesi, cuma namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı
    15:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan, camiden çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Valisi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı, İstanbul İl Başkanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte ayrıldı.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti
    15:05 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    14:58 Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkanı Ertaş, şehitlerin emaneti ailelerle yakından ilgilenerek, onların acılarını paylaştıklarını belirtti.

  • AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    14:54 AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    AFAD'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesinin kapsamı ve amaçları anlatıldı. Toplantıya, proje kapsamında pilot il seçilen Antalya, Trabzon'dan ve çalışma ziyaretlerinin gerçekleştirildiği ülkelerden yetkililer de katıldı. AFAD'ın müdahale konusundaki çalışmalarının yanı sıra risk azaltma çalışmalarının kapsamına da değinilen toplantıda, proje başlangıcından itibaren İklim Değişikliği Afet Yönetimi konusunda AFAD personeline eğitim verildiği, risk analizlerinde bulunulduğu, uyum planları geliştirildiği ve kamuoyunu bilgilendirme çalışmaları yürütüldüğü aktarıldı. Trabzon ve Antalya'dan gelen yetkililer, proje sonucunda kentlerde gerçekleştirilen değişimlere ilişkin sunumlar yaptı.

  • AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı
    14:53 AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı

    Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi.


Advertisement