Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi Açıldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen ve Türkiye’de bir ilk olan ’Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi’ davul zurnayla açıldı.

18.11.2018 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen ve Türkiye'de bir ilk olan 'Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi' davul zurnayla açıldı.

Beylikdüzü Belediyesince Dereağzı Mahallesi'nde yapılan 'Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi', CHP Başkan Vekili Engin Altay, CHP Milletvekili Özgür Karabat ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı törenle açıldı. 5 bin metrekarelik alana açılan tesis, ilçedeki çalışan apartman görevlilerinden tam not aldı. Tesis apartman görevlilerinin, aileleriyle birlikte dinlenip eğlenebilecekleri; düğün, nişan, sünnet ve benzeri organizasyonlarını yapabilecekleri bir merkez olarak inşa edildi.

Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Apartman görevlileri belki de bir ilçenin, bir mahallenin, sitelerin en güvenilir kişileridir. Kimimiz çocuğumuzu emanet ediyoruz, kimimiz evimizi, eşyamızı onlara emanet ediyoruz. Bu kadar zor ve önemli görevde olan insanlarımızın önemini çoğu zaman bilemiyoruz. Hatta bunun bir meslek olduğunun bile farkında değiliz. Biz bu durumun farkına varıp her apartman görevlisine eğitim vererek onları sertifikalandırdık. Bununla da yetinmedik onlara bisiklet kursu verip bir tane de bisiklet hediye ettik. İşlerini daha kolay ve hızlı yapabilmeleri için böyle bir hizmet verdik. 100'ün üstünde apartman görevlimize eğitim verdik ve vermeye de devam ediyoruz" diye konuştu.

"Bu hizmetin Türkiye'de başka bir örneği yok"

Açılan tesisisin başka bir örneği olmadığını belirten Başkan İmamoğlu, "Bazen çocuklarının doğum gününü kutlayacaklar.Bazen eşleriyle dinlenme yeri olacak. Bugün yaptığımız açılış Türkiye'de bir ilktir. Bu hizmetin Türkiye'de başka bir örneği yok. Diğer belediye başkanlıklarına da bu hizmeti örnek almalarını tavsiye ediyorum. Böyle bir mesleğin bilinçli yapılması, ehliyetli yapılması, üniformalı yapılması sosyal demokrat bakış açısından da tezahürüdür. Belki minik görünüyor ama kalplerde ki yeri çok farklı olacaktır. Gurur duyuyorum bu merkezi açmaktan dolayı emeği geçen herkese de teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

"İmamoğlu'nun İstanbul'a büyük hizmetler yapacağına inancım tam"

Açılışta konuşan CHP milletvekili Engin Altay ise, "Çok kıymetli bir tesisin açılışında bulunuyoruz. Eskiden kapıcı falan deniyordu artık geçti o işler. Sizin yaptığınız iş apartman destek hizmetleridir. Bu işi yapana da apartman görevlisi denir. İster 20 haneli olsun, ister 50 haneli olsun apartmanların emaneti sizlersiniz. Bir apartmanda görevli olmasın 3 günün sonunda o apartman çöp kokusundan geçilmez. Siz olmasanız hane halkının sizin varlığınızdan dolayı gönül rahatlığıyla bahçeye yolladığı çocuklar olmaz. Allah sizden razı olsun yaptığınız iş çok kıymetli ve çok önemli. Ekrem İmamoğlu'na Türkiye'de bir ilk olan bu tesisi kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a büyük hizmetler yapacağına inancım tam" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek merkezin açılışı gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Valiliği Semazen Grubu Üç Şerefeli Cami'de Sema Gösterisi Yaptı
    15:31 Edirne Valiliği Semazen Grubu Üç Şerefeli Cami'de Sema Gösterisi Yaptı

    Edirne'de lise öğrencilerinden oluşan Edirne Valiliği Semazen Grubu, Turizm Haftası kapsamında Üç Şerefeli Cami avlusunda sema gösterisi gerçekleştirdi. Edirne Valisi Yunus Sezer'in talimatıyla kurulan semazen grubu daha önce de Bulgaristan ve Yunanistan'da gösteri yapmıştı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, etkinliğin başarılı olduğunu belirtirken, semazen sanatçısı Sabahattin Harma da öğrencilerin çalışmalarını takdir etti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü
    15:30 Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tünel duvarına çarparak savruldu. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Soruşturma başlatıldı.

  • Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı
    15:29 Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

    Mardin'de meydana gelen trafik kazasında, Ömerli-Yeşilli kara yolunda bir otomobil şarampole devrildi ve sürücü yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • AKPM'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları görüşüldü
    15:29 AKPM'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları görüşüldü

    AKPM Genel Kurulu'nda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ele alındı. Türk delegasyonundan Dr. Mustafa Canbey, masum sivillerin haksız saldırılara maruz kaldığını belirtti. Canbey, çatışmaların başladığı tarihten bu yana binlerce insanın öldüğünü ve durumun küresel barışı tehdit ettiğini ifade etti. İsrail'in uluslararası hukuka uyması ve insani yardıma izin vermesi gerektiği vurgulandı.

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor
    15:29 Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehrin giriş noktaları, cadde, orta refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçeklendirme çalışması yaparak kentin daha modern ve yaşanılabilir bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Ayrıca, kent genelinde ve tüm ilçelerde 400 bin mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirilecek ve orta refüj, park ve bahçelerde yabani otlarla mücadele çalışmaları devam ediyor.

  • Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi
    15:28 Kozluk ilçesinde öğrenciler için etkinlik düzenlendi

    Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kendine Gülümse Vakfı (KGV) arasında yürütülen 'Haydi Umutla Gülümse Projesi' kapsamında, 10 farklı okulda yaklaşık bin öğrenciye ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıklarına yönelik etkinlik yapıldı. Etkinlikte, tiyatro oyunu sahnelendi ve öğrenciler eğlenceli zaman geçirdi.

  • Yurdun İç ve Batı Kesimlerinde Kuvvetli Fırtına Uyarısı
    15:26 Yurdun İç ve Batı Kesimlerinde Kuvvetli Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece yurdun iç ve batı kesimlerinde kuvvetli fırtına, Marmara ile Kıyı ve Güney Ege'de yerel kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Ankara Valiliği de kuvvetli fırtına uyarısında bulunarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı
    15:25 Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı

    Karaman'ın Bozkandak köyünde bir çiftçiye ait oğlak, kayalıklar arasında mahsur kaldı. Köylülerin kendi çabalarıyla oğlağı kurtaramaması üzerine AFAD ekiplerinden yardım istendi. AFAD ekipleri, oğlağı bulunduğu yerden kurtararak sahibine teslim etti.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı
    15:24 Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazada yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yalova'da organ bağışı taahhüdünde bulunan genç kızın cenazesi toprağa verildi
    15:24 Yalova'da organ bağışı taahhüdünde bulunan genç kızın cenazesi toprağa verildi

    Yalova'da organ bağışı taahhüdünde bulunduktan 3 gün sonra geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Melek Karakaş'ın cenazesi toprağa verildi. Karakaş'ın organları ise 4 hastaya nakledildi.


Advertisement