Beylikdüzü Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Bayramlaştı

Beylikdüzü Bayramlaştı

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kaymakamlığının birlikte organize ettiği bayramlaşmada tüm halk bayramlaştı.

31.07.2014 07:53  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minikler bayram hediyelerini Başkan Ekrem İmamoğlu'nun elinden aldı. İmamoğlu, çamlıktaki bayramlaşmanın ardından birçok yeri gezerek vatandaş ve esnafla bayramlaştı.

Beylikdüzü Belediyesi karşısındaki çamlık alanda gerçekleşen bayramlaşmada, herkesin birbirini hatırlamasının önemli olduğu vurgusu yapıldı. Bayramlaşmada Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve siyasi parti temsilcileri hazır bulundu.

"Ramazan'da Karşılıksız Paylaştık"

Bayramın bayram gibi yaşanması için ikramların yapıldığı bayramlaşmada çocuklar oyuncaklarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinden aldı. Sevinçlerini Başkan İmamoğlu'na sarılarak gösteren minikler, fotoğraf da çektirdi. "Bizler bayramı güzel bir günde yaşıyoruz. İnsanların birbirini sevmesi, sayması ve geçmiş bayramların unutulmaması adına çok çalışacağız. Geçmiş Ramazan ayımız mübarek olsun. Bu ayda karşılıksız paylaştık" diyen İmamoğlu "İnşallah bayram gibi günler geçirmeye devam edeceğiz. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

"Değerlerimizi Koruyacağız"

Çamlık alanda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise, "Değerlerimiz korunduğu ölçüde birbirimize iyi geleceğiz. Dini bayramlarda büyüklerimizi küçüklerimizi daha çok öne çıkarıp sevip, sayacağız. Davetimize icabet eden tüm siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Herkese iyi bayramlar" diye konuştu.

Bahar Teyze'nin Evinde Bayram İkramları Yenildi

Beylikdüzü ilçesi genelinde bayram ziyaretlerinde bulunan Başkan İmamoğlu, birçok ortamı ziyaret ederek, minibüslerde yolculuk eden vatandaşlarla da selamlaşıp çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı. Geziler sırasında parklardaki miniklerle de bayramlaşan İmamoğlu, apartmandan seslenen Bahar Teyze'nin evine misafir oldu, el öptükten sonra, yöresel bayram yemeklerinden yedi. Eski bayramları Bahar Teyze'den de dinleyen İmamoğlu, bayramların önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement