Beylikdüzü Belediyesi'nden İlçe 'Pati Parklar' - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesi'nden İlçe 'Pati Parklar'

Pati parkların ilkini Sezen Aksu Parkı’na kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni pati parklar yapmak için kolları sıvadı.

07.08.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pati parkların ilkini Sezen Aksu Parkı'na kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni pati parklar yapmak için kolları sıvadı. Çalışmalarına başlanan pati parklar, Barış Mahallesi Şener Şen Parkı, Adnan Kahveci Mahallesi Mevlana Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Koruluğu'na yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sadece ilçe sakinlerinin rahat bir nefes alması değil diğer bölge canlılarının da hak ettiği bir yaşam alanında varlık gösterebilmelerine olanak tanıyor ve hayvan yaşamına gereken değeri veriyor. Bu felsefe ile çalışmalarını şekillendiren Beylikdüzü Belediyesi, Sezen Aksu Parkı'ndan sonra Barış Mahallesi Şener Şen Parkı, Adnan Kahveci Mahallesi Mevlana Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Koruluğu'na da pati parkı kazandırıyor. Park çalışmalarının, 2 hafta içerisinde hızla tamamlanması öngörülüyor.

DOĞAL ORTAMDA ENERJİLERİNİ ATABİLECEKLER

Açık havada hayvanların oynayabilecekleri, koşturabilecekleri ve enerjilerini atabilecekleri ortamlar oluşturularak, parkları daha da sosyal hale getirmeyi amaçladıklarını belirten yetkililer; pati parkların içerisinde atlama ve tırmanma platformları, oyun tüneli, otomatik suluk, hayvan dışkısı atık bidonları da yerleştirecek. Hayvan sahipleri için de uyarı levhalarının bulunduğu parkın içerisinde hayvanlar, etrafa zarar vermeden ve kısıtlanmadan rahat bir şekilde enerjilerini atabilecekler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesi'nden İlçe 'Pati Parklar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement