Beylikdüzü Klasik 16 Temmuz'da 'İSTANBUL Gibi' Konseri İle Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Klasik 16 Temmuz'da 'İSTANBUL Gibi' Konseri İle Başlıyor

Beylikdüzü Klasik 16 Temmuz\'da \'İSTANBUL Gibi\' Konseri İle Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 16 Temmuz'da Tanini Trio'nun 'İstanbul Gibi' Konseri ile başlıyor.

13.07.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 16 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında Yaşam Vadisi'nde düzenlenecek Beylikdüzü Klasik, bu yıl da müzikseverlere büyülü bir atmosfer sunacak.

4.Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, Yaşam Vadisi'nde başlıyor.Sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle'nin yaptığı "Beylikdüzü Klasik", 16 Temmuz akşamı Yaşam Vadisi Sahnesi'nde saat 21.00'de, Tanini Trio'nun 'İstanbul Gibi' konseri ile açılış yapacak. Ülkemizi pek çok defa yurt dışında temsil eden;geçmişle bugün, makamsal müzikle klasik müzik arasında köprüler kuran üç önemli müzisyenden Tahir Aydoğdu, Bilgin Canaz ve Burçin Büke'den kurulu Tanini Trio'ya, bu konserde genç kuşağın dikkat çeken vokallerinden Seran Bilgi eşlik edecek.

Beylikdüzü Belediyesi İçin Bestelediler

18 Temmuz'da klasik müziğin önemli bir dalı olan lied/şarkı repertuarının en önemli temsilcilerinden İstanbulied 'Bir Şarkıdır İstanbul' konseri gerçekleştirilecek. Yine genç bestecilerden Tolga Taviş tarafından Beylikdüzü Belediyesi için bestelenen dört İstanbul şarkısı da ilk defa seslendirilecek. İstanbul şarkılarına, anlattığı birbirinden ilginç İstanbulhikayeleri ile değerli yazar Sunay Akın da eşlik edecek.

İlçenin Gurur Günü…

19 Temmuz aynı zamanda bir gurur günü olacak. Beylikdüzü'nün kendi yetiştirdiği müzisyenler sahnede izleyicisi ile buluşacak. 'Küçük Bir Gece Müziği' konseri ile Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, dinleyicilere klasik repertuarın en güzel örneklerini sunacak.

Gala Konseri Unutulmaz Olacak

Beylikdüzü Klasik,21 Temmuz akşamı'İstanbul'u Dinliyorum' adlı Gala konserle son bulacak. Besteci ve Şef Oğuzhan Balcı yönetimindeki Orkestra İstanbul, Beylikdüzülüler'i geçmişten günümüze müzikal bir İstanbul gezintisine çıkaracak. Beylikdüzü'nden tüm İstanbul'a yayılacak billur sesiyle Dilek Türkan ve İzmir Opera Balesi sanatçısı Bas Tevfik Rodos'un solist olarak katıldığı konserde izleyiciler aynı zamanda Oğuzhan Balcı tarafından Beylikdüzü Belediyesi için bestelenen 'İstanbul'da Bir Gezinti"nin de ilk seslendirilişine tanık olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Klasik 16 Temmuz'da 'İSTANBUL Gibi' Konseri İle Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement