Beylikdüzü'nde Ankara Havası - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Ankara Havası

Beylikdüzü\'nde Ankara Havası

Beylikdüzü Belediyesi'nin Organize Ettiği Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Ankara Gecesi Renkli Geçti.

23.08.2011 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü belediyesi'nin organize ettiği ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ankara gecesi renkli geçti. Ankaralı sanatçı Mehmet Demirtaş ile coşan vatandaşlar, oyunlarıyla da renkli görüntüler oluşturdu.

Sahneyi dolduran vatandaşlar Ankara Havası ile doyasıya eğlendi. Programı izleyen Belediye Başkan Yusuf Uzun da vatandaşların coşkusuna alkışlarla eşlik etti.

Protokolde oturan Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Ankara havalarını duyunca oynayanların arasına katıldı. Yalçın'ın yanı sıra birim müdürleri, alandaki polis memurları, engelli vatandaşlar ve yöre oyunlarını iyi bilen Ankaralılar, program sonuna kadar sahneden inmeyerek hünerlerini sergilediler.

Ankaralılar'dan Başkan Uzun'a teşekkür

Renkli geçen Ankaralılar Gecesi'ni Belediye Başkanı Yusuf Uzun da İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ile birlikte izledi. Türküleriyle geceye renk katan Ankaralı sanatçı Mehmet Demirtaş ve oynayanları bol bol alkışlayan Başkan Uzun'a Ankaralılar da kendilerine böyle bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.

Milletvekili Nebati ile Başkan Uzun langırt oynadı

Beylikdüzü'nde Ramazan Etkinlikleri tüm heyecanı ile devam ederken, Başkan Uzun misafirlerini de Etkinlik Alanı'nda ağırlıyor. Uzun'un dünkü misafiri ise AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati oldu. Milletvekili Nebati ile lunaparka giden Başkan Uzun, langırt oynadı; oyunu Nebati'nin takımı kazanınca Uzun da alkışlayarak tebrik etti. Milletvekili Nebati ile Başkan Uzun, daha sonra etkinlik alanındaki standları gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Uzun iftarda Cumhuriyet Mahallesi'ndeydi

Başkan Uzun, dün akşamki sokak iftarında Cumhuriyet Mahallesi Yılmaz Konutları'nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uzun, daha sonra da AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yiğit'in Antik Grand Restaurant'da verdiği iftar programına katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Ankara Havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement