Beylikdüzü'nde Caz Rüzgarı - Son Dakika
Genel

Beylikdüzü'nde Caz Rüzgarı

Beylikdüzü'nde Caz rüzgarı Beylikdüzü 'Caz Günleri' başladıİSTANBUL - Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Caz Günleri' görkemli bir törenle başladı.

01.10.2017 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde Caz rüzgarı

Beylikdüzü 'Caz Günleri' başladı

İSTANBUL - Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Caz Günleri' görkemli bir törenle başladı. Yağmurlu havaya rağmen yoğun katılımın olduğu Caz Festivalinde vatandaşlar müzik ziyafeti yaşadı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Caz Günleri" Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde görkemli bir başlangıçla start aldı. Festivale Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte uluslararası festivallere katılan "Kekeça" topluluğundan Tugay Başar, Timuçin Gürer, Gökçe Gürçay, Ayşe Akarsu Gürçay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalin ilk gününde sahne alan Alçak İrtifa Feat, müzikseverlerle bir araya gelerek birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Alçak İrtifa Feat eserlerinde 'Tobias Hug & Kekeça', müziğinin türleri arasındaki geçişleriyle caz severleri büyüledi. Vatandaşların soğuk ve yağmurlu havaya rağmen yoğun katılım gösterdiği caz festivalinde müzikseverler keyifli bir akşam yaşadı. Bazı vatandaşlar bu özel anları cep telefonlarıyla kaydederken bazıları ise eserlere eşlik etti.

"Beylikdüzü sanatın her alanında aktif bir rol alıyor"

Caz Festivalinin uzun yıllar devam edeceğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü aslında İstanbul genelinde sanatın her alanında aktif bir rol alıyor. Sanatın özel alanları vardır, öncüdür ama bazen halk arasında sevilmez, dinlenmez diye düşünülür. Buraya baktığınızda sağanak yağmur akşamında bile buraya birçok vatandaşımız dinlemeye ve izlemeye geldi. Bu organizasyonun ikincisini yapıyoruz bunlar emekleme yılları ama ben uzun yıllar İstanbul'da adından söz ettirecek bir işe başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Beylikdüzü Caz Festivali 2, 3 şeklinde yıllar boyu devam edecek. Bu sene de çok değerli sanatçılarımız var bu akşam başlıyoruz ve Perşembe akşamı finalini gerçekleştireceğiz. Caz yağmuruna katılmak isteyen herkes İstanbul'un her noktasından Beylikdüzü'ne caz dinlemeye gelsin" dedi.

1-5 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Caz Festivalinde sırasıyla Önder Focan, Ayşe Tütüncü, Serhan Erkol, Ekin Bilgin, Sibel Köse, Sanem Kalfa, George Dumitriu, Tobias Hug & Kekeça Grubu, Kağan Yıldız ve Şenay Lambaoğlu sahne alarak Beylikdüzü halkına müzik ziyafeti sunacak.

Beylikdüzü\'nde Caz Rüzgarı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beylikdüzü'nde Caz Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement