Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada

Beylikdüzü'nde, aralarındaki ticari anlaşmazlığı çözmek için restoranda buluşan iki ayrı şirketin sahipleri ile beraberindekiler arasında kavga çıktı. Silahla tehdit olayının da gerçekleştiği ve yumruklu tekmeli kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

01.10.2020 08:55  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Marina'da bulunan lüks restoranda, aralarında ticari anlaşmazlık bulunan iki ayrı şirketin sahipleri, sorunu çözmek için bir araya geldi.İki işadamı, yenilen yemeğin ardından aralarındaki alacak-verecek konusunda anlaşamayarak tartışmaya başladı. Tartışma sırasında bir kişi oturdukları masaya gelip, belinden çıkardığı silahını işadamının karnına dayadı.

Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada

KAÇMALARINA İZİN VERMEDİ

Silah tehdidinden korkan işadamı ve beraberindekiler restorandı terk etmek istedi. Ancak diğer işadamının adamları çıkmalarına engel olarak, onları darp etmeye başladı. Kavga büyüyünce ortalık birbirine girdi. Restoran çalışanları kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kavgada 3 kişi feci şekilde dövüldü. Darp edilen kişiler polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada

TEKMELİ YUMRUKLU KAVGA KAMERADA

Kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, 4 kişinin aynı masada oturdukları, bir süre sonra yanlarından kalkan birinin yerine hızlı bir şekilde gelen kişinin oturduğu ve belinden çıkardığı silahı işadamının karnına dayadığı görülüyor. Bir süre sonra ayağa kalkan iki grup arasında tekmeli-yumruklu kavga çıktığı, restoran çalışanlarının kavgayı ayırmaya çalıştığı kameraya yansıyor.

Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada
Beylikdüzü\'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Beylikdüzü'nde iki şirketin sahipleri arasındaki silahlı kavga kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • EMEKÇİ: APAÇİLER BİRBİRİNİZİ YİYİN, BİZEDE YER AÇILSIN. 7 2 Yanıtla
  • elisa: tipler aynı hiç değişmiyor. 3 0 Yanıtla
  • andsmero: MAGANDALAR 1 1 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Şirket sahipleri diyorsunuz maganda mafya soytarı bunlar 2 0 Yanıtla
  • zehir hafiye: bu ülkenin kaderi bu 1 0 Yanıtla
  • Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
    21:29 Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan denetimlerde İ.O. ve M.Y. isimli şüphelilerin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 60 adet 9mm fişek ele geçirildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti
    21:29 Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti

    Kars'ın Kağızman ilçesinde, sulama suyu nedeniyle çıkan tartışmada A.Ö, Adnan T'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Adnan T, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, A.Ö'yü gözaltına aldı.

  • Hatay'da Fuhuş Yapan 2 Kişiye İdari İşlem Uygulandı
    21:28 Hatay'da Fuhuş Yapan 2 Kişiye İdari İşlem Uygulandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen denetimler sonucu para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 2 kişi hakkında idari işlem uyguladı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuş ve fuhuşa teşvik etmek için yer ve imkan sağlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Polis ekipleri İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi'nde denetim gerçekleştirdi ve A.K. ve Y.K. isimli şahısların para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edildi. Tespit edilen 2 şahıs hakkında gerekli idari işlemler başlatıldı.

  • Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı
    21:28 Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı

    Samsun'da bir şahıs, konuşmak için ormanlık alana götürdüğü iş ortağını tabancayla vurarak öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, olayı itiraf etti ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın sebebi ise alacak-verecek anlaşmazlığı olarak belirlendi.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. İstanbul Valiliği tarafından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

  • Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı
    21:20 Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısında 1 Mart-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Manisa'da Emniyet ve Jandarma teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlara ait verileri paylaştı.


Advertisement