Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Beylükdüzü'nde markette çalışan kadınlardan birinin, iş arkadaşı tarafından vahşice dövüldüğü anlara ilişkin yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı.

02.09.2019 13:12  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde bir markette kadın çalışanın, iş arkadaşı tarafından darp edildiği anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Farklı güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, kadına şiddetin dükkan içinde ve dışında dakikalarca devam ettiği görülüyor.

Olay, Beylikdüzü'nde bir markette çalışan Azime T.'nin şiddet anlarını sosyal medyadan paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı. Erkek çalışan, tartıştığı Azime T.'yi yere yatırıp tekmelemişti. Genç kadın, saldırganın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra da tehditlerini sürdürdüğünü söylemişti.

Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

ODAYA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTI

30 Temmuz'da yaşanan olay anının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Şiddet anı, marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde erkek çalışanın, tartıştığı Azime T.'yi boynundan tutup bir odaya götürmeye çalıştığı görülüyor. Azime T. kapıyı tutarak erkek çalışana direniyor. Erkek çalışan, kendisine direnen kadını darp etmeye devam ediyor.

Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

YERE DÜŞÜRÜP TEKMELİYOR

Farklı açıdan çekilen görüntüde, erkek çalışan Azime T.'yi yere düşürüp tekmeliyor. Marketin dışını gören güvenlik kamerasında ise erkek çalışanın kendisinde kaçan Azime T'nin peşinden koştuğu görülüyor.

Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Markette yaşanan kadına şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • hkn: iyi yapmış, kimbilir kadın ne yapmış ki adamı çileden çıkarmış, yoksa kimse durup dururken işini kaybetme pahasına, hele de bir bayanı dövmez, olayın aslını bilmiyoruz, o yüzden erkek suçludur diyemem şu zamanın kızlarıda pek masum değil, 22 93 Yanıtla Gökçe avcı: İyi yapmış ne demek ya. Nasıl bir zihniyet bu ? Senin karın kızın kız kardeşin veya annende aynı durumda olabilirdi. Ne yaparsa yapsın kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok. Olayın aslını bilmiyosan adamı koruyup kadınıda suçlamicaksın, ki öyle bile olsa vuramaz . 3 0
  • selefi: haketmıstır kesın 8 49 Yanıtla
  • selefi: erkeklerle bırlıkde calısan bu kadına az bıle bu ... 9 40 Yanıtla keko: SELEFİ millet evde aç mı otursun.çok din örf adet biliyorsun ya hangi komşuna soruyorsun bir ihtiyacın var mı diye?boş laf yapma icraata gel.sizin gibi örümcek beyinliler yüzünden bu haldeyiz.din tüccarları. 6 1 Rem: birlikte çalışması haram ama böyle şiddet caiz değil 3 3 kadınaşiddetehayır: inşallah senin annene kardeşine de yaparlar aynısını 2 2 Beren Duyar: "Selefi"Bu ne kadar yoz ne anlaşılamaz bir yorumdur yaaNe demek erkeklerle birlikte çalışan kadın...Hangi devirde yaşıyorsun sen ya.Zaten siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden bu Ülke bu halde...Yazık. 0 1 İsimsiz: Kadınlar erkeklerin olduğu yerde çalışamaz diye bi kural mı var? Nerde pislik kötü bi olay var orda siz işte keşke olmasanız zaten keşke bizde aynı şeyi istiyoruz sizin olmadınız bi dünya istiyoruz kökünüz kurusun inşallah. Zihniyetsizler. 0 0
  • fehmi: eve ekmek götürmek için çocuklarına hasret bir anne ne idüğü belli olmayan bir hayvandan dayak yiyor..bir erkek olara bütün kadınlardan özür dilerim 36 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement