Beylikdüzü'nde Yaklaşık 15 Bin Kişi Aynı Anda Orucunu Açtı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Yaklaşık 15 Bin Kişi Aynı Anda Orucunu Açtı

Beylikdüzü'nde yaklaşık 15 bin kişi aynı anda orucunu açtıİSTANBUL(DHA) BEYLİKDÜZÜ Belediyesi yaklaşık 15 bin vatandaşı bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Kadir Gecesi Hayırlı İftar Sofrası'nda bir araya getirdi.

21.06.2017 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde yaklaşık 15 bin kişi aynı anda orucunu açtı

İSTANBUL(DHA) BEYLİKDÜZÜ Belediyesi yaklaşık 15 bin vatandaşı bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Kadir Gecesi Hayırlı İftar Sofrası'nda bir araya getirdi. Oruçlar açılmadan önce Kuran-ı Kerim okudu. Ezanla birlikte binlerce vatandaş dualarla orucunu açtı.

Beylikdüzü Beylik Pazarı'nda yapılan iftar programına CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Dursun Çiçek, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yılın en uzun gününe denk gelen iftar programında Kadir Gecesi'nin maneviyatını paylaşmak isteyen vatandaşlar bir araya geldi.

"BİZİM İÇİN HOŞ BİR ORTAM"

Geçen yıla oranla bu yılın daha kalabalık olduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Öncelikle hepimize hoş geldiniz diyorum. Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu gördüğünüz alanda 15 bin sandalyemiz var. Geçen seneden yaşanan yoğunluktan dolayı bu sayıyı 15 bine çıkardık ama görüyoruz ki 20 bine yakın insanımız gelmiş bu bizim için hoş bir ortam" dedi.

"İNANCIMIZIN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİK"

Başkan İmamoğlu, "Değerli hemşerilerim biz Ramazan ayında ilçemizde yaşayan herkesin ve herkesimin sıkıntısını paylaşmaya çalıştık. Sizlerin eli ve vicdanı olduk binlerce insanımıza sıcak yemeğimizi gönderdik. Aç ve açıkta hiç kimseyi bırakmamak için aşırı bir gayretimiz oldu. Beylikdüzü halkı bir komşusunun aç olduğunu düşünmeyecek ve düşünmedi. Yani inancımızın gereğini yerine getirdik. Dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi yani bizler dizlerin eli sizlerin vicdanı olarak vazifesini yerine getiriyor" diye konuştu.

Hiç kimsenin kapısına adaletsizliğin uğramadığı bir Türkiye dilediğini belirten İmamoğlu, şöyle konuştu;

"Değerli dostlarım Ramazan ayını bitirmek üzereyiz Kadir Gecesi'ndeyiz. Bu güzel akşamda dualarımız odur ki toplumuza ve milletimize zarar veren hiçbir şeyin bu ülkede olmaması milli birlik ve beraberlik bilimcinin en güzel şekilde var olmasını sağlamak. Bu bağlamda kötü olan her duygunun kapımızdan uzak olmasını diliyorum. Kötülüklerin hayatımızdan uzak olmasını diliyorum. Kendini insanların güvende ve mutlu hissettiği bir ortamda buluşmak en değerli temennimizdir. Herkesin adil güzel yaşadığı bir ülkede bir şehirde var olmanın ve kapısından bütün kötülüklerin def edildiği hiç kimsenin kapısına adaletsizliğin uğramadığı bir Türkiye dileğimle"

(Tür: İstanbul)

Beylikdüzü\'nde Yaklaşık 15 Bin Kişi Aynı Anda Orucunu Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Yaklaşık 15 Bin Kişi Aynı Anda Orucunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement