Beylikdüzü'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti - Son Dakika
Genel

Beylikdüzü'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti

Beylikdüzü'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti Beylikdüzü'nde yollarda oluşan çukurlarda biriken yağmur suları vatandaşı isyan ettirdi.

15.12.2021 12:14  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde yollarda oluşan çukurlarda biriken yağmur suları vatandaşı isyan ettirdi.

Beylikdüzü, Kavaklı, Adnan Kahveci, Yakuplu ve Marmara Mahallelerinde, İstanbul'da gerçekleşen yağışın da etkisiyle bozuk yollardaki çukurlarda adeta göletler oluştu. Yol üzerinde giden araçlara ve yayalara zor anlar yaşatan çukurlardan vatandaşlar isyan etti.

"Çöp, sular, çamur, rezalet içindeyiz"

Beylikdüzü sakini Şükran Yargıcı, "Çok şikayetçiyiz, çöp, sular, çamur, rezalet içindeyiz ve ilgilenen yok. Belediye'ye şikayetçi olduk.' Gereken yapılıyor.' dediler ama maalesef yapılan bir şey yok. Çok şikayetçiyiz ve mağduruz. Her taraf çöp içinde, su içinde, şimdi caddeden caddeye geçeyim dedim, sular dolmuş her yere, anlatamam. Böyle bir rezalet yok" dedi.

Yollardan şikayet eden bir başka vatandaş ise "Bizi perişan ediyor ve kenardan kazarak geçiyoruz. Gelin burayı yapan desem yapan yok. Belediyeye gidiyoruz, 'yapacağız, bizim işimiz' diyorlar. Her seferinde mağdur oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"Yolda yürürken sular üstümüze geliyor"

Bu durumun Beylikdüzü Belediyesi'nin hatası olduğunu söyleyen bir vatandaş ise "Yolda yürürken sular üstümüze geliyor, bir şekilde kaçıyoruz. Kesinlikle rahatsız oluyoruz" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü\'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beylikdüzü'nde yollar göle döndü, vatandaş isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement