Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı! - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı!

'Beylikdüzü'nün En Hızlısı Koşu Yarışması'na katılan ilköğretim öğrencileri, başarı için ter döktüler.

26.04.2012 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Beylikdüzü'nün En Hızlısı Koşu Yarışması' büyük çekişmeye sahne oldu. Gürpınar Stadyumu'ndaki şampiyonaya, Beylikdüzü'ndeki ilköğretim okulu öğrencileri katıldı. Öğretmenleri taktik verirken, minik sporcular da Beylikdüzü'nün 'En Hızlısı' olabilmek için olan güçleriyle 'varış'a koştu. Yarışmalar yapılırken diğer sporcu arkadaşları da onlara alkışlarla destek verdiler, yaş gruplarında şampiyon olanları kutladılar.

Dereceye girenler il genelindeki yarışmalara katılacak!

Şampiyonada dereceye giren sporcular il genelinde düzenlenecek atletizm yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Türkiye Atletizm Federasyonu'ndan hakemlerin yönettiği şampiyona sırasında sporcuların yaşayabileceği sakatlık ve rahatsızlıklar için Beylikdüzü Belediyesi'nin ambulansı ise hazır bulunduruldu. Şampiyonanın yapıldığı alanda Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de bir süre yarışları izledi. Yarış sonrasında ise Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel, Beylikdüzü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık ve şampiyonadaki yetkililer, dereceye giren sporculara madalya ve para ödüllerini verdiler. Yarışmalarda 1.'lere 100 TL, 2.'lere 75'er TL ve 3.'lere ise 50 TL para ödülü verildi.

Şampiyonada; '2002 Doğumlu Kızlarda' Büyükşehir İ.O.'dan Hatice Sena Bostancı, '2002 Doğumlu Erkeklerde' Haydar Arslan İ.O.'dan Erdal Ali Çelik, '2001 Doğumlu Kızlarda' Büyükşehir İ.O.'dan Merve Gökalp, '2001Doğumlu Erkeklerde' Neşe Sever İ.O.'dan Samet Furkan Altınbay, '2000 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Cansu Gemir, '2000 Doğumlu Erkeklerde' Büyükşehir İ.O.'dan İsmail Berkay Demirtaç, '1999 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Melis Çakır Göbüt, '1999 Doğumlu Erkeklerde' Gürpınar 75.Yıl İ.O.'dan Fatih Kaya, '1998 Doğumlu Kızlarda' Yeşilkent İ.O.'dan Ayşenur Sarıkoç, '1998 Doğumlu Erkeklerde' Büyükşehir İ.O'dan Fırat Yolun derece aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün 'En Hızlı'ları Yarıştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.

  • Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    19:11 Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.


Advertisement