Beylikdüzü'nün Enerjisi Atiye İle Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün Enerjisi Atiye İle Yükseldi

Beylikdüzü\'nün Enerjisi Atiye İle Yükseldi

Özellikle gençlerin büyük beğenisini kazanan şarkıcı Atiye, Beylikdüzü'nde temposu yüksek bir konser verdi.

11.09.2014 13:02  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atiye, Beylikdüzü Belediyesi'nin Barış ve Sevgi Buluşmaları çerçevesinde sevenleriyle buluşarak söylediği şarkılarla ve sahne şovuyla eğlenceyi hayranlarına limitsiz yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Pop Müziği'nin sevilen sesleri sahne almaya devam ediyor. Gençlerin ve Beylikdüzü halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Atiye, Beylikdüzü'nde iki saat süren harika bir konser verdi. "Bu Gece Soygun Var" isimli şarkısıyla sahneye etkileyici bir giriş yapan Atiye, dans ekibiyle de unutulmaz bir sahne şovu sergiledi.

Enerji Giderek Yükseldi

Oldukça coşkulu geçen konserde alanı dolduran gençler, Atiye'nin parçalarına hiç durmadan eşlik etti. "Aşkistan, Kopmaya Gidelim ve Bu İşte Bir Yalnızlık Var" gibi hareketli parçalarıyla kendisini izleyen binlerce vatandaşı havaya sokan Atiye, Arapça olarak başladığı "Ya Habibi" isimli şarkısıyla da büyük alkış topladı.

"Atiye'nin Heyecanı Sizlere de Yansıyor"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da genç sarkıcıyı sahnede kutlayarak, "Atiye'nin güleryüzü, enerjik hali ve heyecanı Beylikdüzü'nün tüm geçlerine yansıyacak" diye konuştu. İmamoğlu, gençlerin adına şarkıcıya performansı için teşekkür ettiğini belirterek kendisine çiçek taktim etti.

Yarışmaç Yine Eğlendirdi

Ünlü sunucu Korhan Abay'ın yönetiminde oynanan ve Beylikdüzü halkının çok sevdiği bilgi yarışmalı sanal futbol oyunu alanda yine heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. En çok doğru cevap veren Mehmet isimli gence ise Başkan İmamoğlu hediyesini verdi. İmamoğlu, sahnede Kırmızı ve Beyaz takımlara ayrılan gençlerle selfie de çektirdi. Sahnede yaşanan heyecanı sözleriyle arttıran İmamoğlu, "Gençlerle birlikte Beylikdüzü'nü güzelleştirmek istiyoruz. Cumartesi yine burada ilçemizin geleceğini sizlerle konuşacağımız bir arena oluşturacağız. Hepinizi bekliyorum. Beylikdüzü; birlik, özgürlük, sevgi ve barış duygularının en iyi beslendiği ilçe olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün Enerjisi Atiye İle Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement