Beylikdüzü'nün Yetenekleri Başkanlık Kupası İçin Koştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün Yetenekleri Başkanlık Kupası İçin Koştu

3 farklı kategoride koşan yarışmacılardan dereceye girenlere madalya, kupa ve hediyeleri teslim edildi.

27.03.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırma amacıyla Beylikdüzü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile Gürpınar Sahili'nde Başkanlık Kupası Atletizm Yarışları yapıldı.

İBB Başkanlık Kupası Atletizm Yarışları Beylikdüzü'nde heyecanlı geçti. Gürpınar Sahili'nde gerçekleşen Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Kupası koşusu, "Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler" olmak üzere 3 ayrı grupta yapıldı. Koşu öncesi konuşan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, tüm sporculara başarılar dileyerek böylesi bir ortamda spor yapma ve yarışma olanağı yakaladıkları için öğrencilerin çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Yarışma, "Küçük Kızlar" kategorisi için çalan ilk düdük ile başladı, "Genç Erkekler" kategorisi ile sona erdi. Beylikdüzü ilçe okullarından koşuya katılan yarışmacılar, 1000 ve 1500 metrelik mesafe koştu. Yarışmada derece alan sporculara ise hediyeleri takdim edildi.

Dereceye Girenler…

Küçük Kızlar kategorisinde derece girenler arasında 3. Ceren Karacaer, 2. Dicle Altuntaş, 1. Yağmur Dener olurken, Küçük Erkekler'de ise 3. Bulut Zırcık, 2. Ali Kıvanç İnel, 1. Caner Bilkıl oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde ise 3. Zeynep Fırtına, 2. Nisa Aydemir ve 1.'liği hakeden Songül Demirtürk oldu. Yıldız Erkekler Kategorisinde de 3. Mehmet Ergen, 2. Ömer Güneş olurken 1.'liği Emre Naycı aldı. Genç Kızlar kategorisinde 3. Ece Yüksel, 2.Esin Uysal ve 1.'liği Ayşegül Erdönmez kazandı. Genç Erkekler'de 3. Fatih Akdoğan, 2. Ramazan Sürücü ve 1. Fatih Kaya oldu.
Dereceye giren yarışmacıları kutlayan belediye yönetimi, başarılı sporculara madalya ve okul takımlarına kupalarını takdim etti. Küçük ve genç sporculara hediyelerini Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzü Başkan Yardımcısı Emel Turan, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Beylikdüzü İlçe Spor Müdürü Gürkan Akbıyık verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün Yetenekleri Başkanlık Kupası İçin Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement