Beyoğlu Belediyesi'ne Uluslararsı Başarı Ödülü - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu Belediyesi'ne Uluslararsı Başarı Ödülü

"Belediyeler ve Yerel Yönetimler Dünya e-Devlet Organizasyonu (WeGo)" Beyoğlu Belediyesi'nin "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı" projesini, yerel yönetim hizmetleri kategorisinde en güvenilir proje ödülüne layık gördü.

04.11.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslar arası platformda, "Belediyeler ve Yerel Yönetimler Dünya e-Devlet Organizasyonu (WeGo)" tarafından bilgi ve iletişim teknolojileri alanında düzenlenen ödül töreninde Beyoğlu Belediyesi, "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı" projesi ile yerel yönetim hizmetleri kategorisinde en güvenilir proje ödülüne layık görüldü.

Dünya çapında bir proje "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı"

Çin Chengu Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan WeGo ödül töreni programı dünyanın dört bir yanından katılan belediyeler ve yerel yönetimler arasında gerçekleştiriliyor. 5 ülkeden uzman ve tarafsız jürilerin yanı sıra, halka ve dijital ortama da açık olan oylama sonucu seçkin yönetimlerin e-devlet uygulamalarını tanıtmak ve teşvik etmek adına düzenlenen ödül töreni, uluslar arası çapta büyük bir önem taşıyor.

Belediyeler ve yerel yönetimler tarafından hayata geçirilen üst düzey projelerin ödül aldığı yarışmalarda, Türkiye İstanbul'dan Beyoğlu Belediyesi, Yerel Yönetim Hizmetleri kategorisinde "Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı" projesi ile en güvenilir proje ödülüne layık görülerek Çin'in Chengu şehrinde davet edildi.

Dünya çapında bir projeye imza atarak emsal teşkil eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 3 – 6 Kasım tarihleri arasında Çin'in Chengu şehrinde gerçekleştirilecek olan ödül törenine katılarak, Beyoğlu Belediyesi adına ödülünü alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyoğlu Belediyesi'ne Uluslararsı Başarı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement