Beyoğlu'nda Anneler Günü Pikniği - Son Dakika
Genel

Beyoğlu'nda Anneler Günü Pikniği

Beyoğlu'nda Anneler günü pikniğiİSTANBUL - Anneler günü için Beyoğlu'nda düzenlenen "Geleneksel Anneler Günü Pikniği" etkinliği drone ile havadan görüntülendi.

15.05.2017 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda Anneler günü pikniği

İSTANBUL - Anneler günü için Beyoğlu'nda düzenlenen "Geleneksel Anneler Günü Pikniği" etkinliği drone ile havadan görüntülendi. Çocuklar için çeşitli gösteriler ve oyunların yapıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Her yıl Anneler Günü'nü çeşitli etkinlikler ile kutlayan Beyoğlu Belediyesi, "Geleneksel Anneler Günü Pikniği" etkinliğini Hasköy Sahil Etkinlik Alanında düzenlendi. Düzenlenen etkinlik havadan drone ile görüntülendi. Etkinliğe, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Prof.Dr. Arif Verimli ve anneler aileleri ile birlikte katıldı. Etkinlik alanına gelenleri bando takımının gösterisi karşıladı. Kimi vatandaşlar kendi getirdikleri yiyecekler ile piknik yaparken kimileri de dağıtılan ikramlar ile piknik yaptı. Ailelerin çocukları ise eğitmenler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayıp doyasıya eğlendiler.

"Aslında bütün günlerin hepsi anneler günü"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İyi günümüzde, kötü günümüzde her zaman yanımızda olan annelerimiz için özel bir gün. Aslında bütün günlerin hepsi anneler günü. Sütlüce'de ve Hasköy'de bulunan sahillerimizin güzelliğini biliyorsunuz. Buradaki etkinlikte aileniz ile birlikte güzel bir gün geçirmenizi istedik. Önümüzde Ramazan ayı var biliyorsunuz, iftarda başlayan ve sahura kadar devam edecek etkinliklerimiz olacak. Ramazan ayı boyunca her akşam iftar programımız olacak" şeklinde konuştu.

"Ablalarım ile birlikte ortaklaşa para biriktirip yüzük almıştık"

Annesinin anneler gününü kutlamayı unutmadığını ifade eden Yusuf Uslu, "Seni çok seviyorum anneciğim diyerek ve hediye vererek annemin anneler gününü kutladım. Anneme bir cam bardak ve ablalarım ile birlikte ortaklaşa para biriktirip yüzük almıştık. Bugünde buradaki etkinlikte bisiklet sürdüm arkadaşlarım ile ip çekme oyunu oynadık" dedi.

"Piknik havasında çok eğlenceli oldu"

Çocuğunun resim yaparak anneler gününü kutlamasından dolayı mutluluğunu ifade eden Semra Acer, "Çocuğumun anneler gününü unutmayıp kutlamasından dolayı çok mutlu oldum. Etkinlik çok güzel geçti piknik havasında çok eğlenceli oldu. Bu etkinlikten dolayı çok mutlu oldum her sene yapılsın isteriz" ifadelerini kullandı.

"Daha önce böyle bir etkinliğe katılmamıştım"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a yapmış olduğu etkinlikten dolayı teşekkür eden Hülya Tayyip, "Buradaki etkinliğe akrabalarım ve arkadaşlarım ile birlikte geldim çok güzel geçti. Daha önce böyle bir etkinliğe katılmamıştım" şeklinde konuştu.

Beyoğlu\'nda Anneler Günü Pikniği
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beyoğlu'nda Anneler Günü Pikniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement