Beyoğlu'nda Bankta Oturan Kişi, Yanına Oturmak İsteyen Muhammed Kayayı Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Bankta Oturan Kişi, Yanına Oturmak İsteyen Muhammed Kayayı Bıçaklayarak Öldürdü

Beyoğlu\'nda Bankta Oturan Kişi, Yanına Oturmak İsteyen Muhammed Kayayı Bıçaklayarak Öldürdü

Beyoğlu'nda bir parkta yaşanan olayda, bankta oturan E.K. yanına oturmak isteyen Muhammed Kayayı bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli kişi polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

26.04.2023 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYOĞLU'nda bankta oturan E.K. yanına oturmak isteyen Muhammed Kaya'yı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Karaköy Haliç Metro Köprü altındaki parkta bayramın birinci günü akşam saatlerinde meydana geldi.

21 yaşındaki Muhammed Kaya, sevgilisiyle birlikte köprü altındaki banka oturmak istedi. Bankta oturan E.K.'nin Muhammed Kaya'ya "buraya oturmayın" dedi. Yanına kimseyi oturtmayan E.K. ile Muhammed Kaya tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K.  Kaya'yı defalarca bıçakladı. Bıçak darbeleri ile yaralanan Kaya yere yığılırken E.K. olay yerinden koşarak Galata Köprüsü istikametine kaçtı. Saldırgan bir restorana girerek bir süre burada saklandıktan sonra uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı Kaya, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Muhammed Kaya hayatını kaybetti. Polis ekipleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüpheli kişinin koşarak olay yerinden kaçtığı ve bir süre bir restoranda beklediği ve Tarlabaşı'nda bir adrese girdiğini tespit etti. Polis ekipleri eve yaptığı baskın ile gözaltına alınan E.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Bankta Oturan Kişi, Yanına Oturmak İsteyen Muhammed Kayayı Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement