BEYOĞLU'NDA HIRDAVATÇIDAN MATKAPLARI BÖYLE ÇALDILAR - Son Dakika
Güncel

BEYOĞLU'NDA HIRDAVATÇIDAN MATKAPLARI BÖYLE ÇALDILAR

BEYOĞLU'nda hırdavat dükkanının kepenklerini kıran yüzleri maskeli dört kişi, matkapları çaldı.

22.11.2022 14:11  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYOĞLU'nda hırdavat dükkanının kepenklerini kıran yüzleri maskeli dört kişi, matkapları çaldı. Şüphelilerin yoldan geçen araca yol vermesi daha sonra da hırsızlığa devam etmesi ve hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Karaköy Perşembe Pazarı Zincirli Han Sokakta Pazar günü saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kapalı kasa bir araçla hırdavat dükkanının önüne gelen yüzleri maskeli ve eldivenli beş kişi, levyelerle kepengi kırdı. İş yerinin camını da kıran şüpheliler, içerideki matkapları tek tek dışarı attı. Dışarıda bekleyenler de matkapları araçlarına yükledi. Saniyeler içinde 110 matkabı çalan şüpheliler araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Çalınan matkapların piyasa değerinin 500 bin lirayı bulduğu belirtilirken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

"500 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR"

İş yeri yetkilisi Ahmet Bakırtaş "Araçlarını buraya yanaştırıyorlar. Daha sonra buradan geçmek için yanaşan bir araç var. Ona yol veriyorlar. Çok rahatlar. Daha sonra kepengi kanırtarak açıyorlar. Buradan içeriye giriyorlar. Şoför araçtan hiç inmiyor. İki kişi içeriye giriyor. İki kişi de dışarıda bekliyor. Yaklaşık 500 bin liralık malzeme çalarak kaçıyorlar. Yaklaşık dört dakikada işlerini halledip gidiyorlar. Bu civarda sürekli hırsızlık oluyor. İstanbul Ticaret Odası'ndan yardım taleplerimiz oldu. Burada bir güvenlik ekibi oluşturulması çok daha iyi olur. Polisler ilgileniyorlar. İnşallah bir sonuca ulaşmaya çalışacaklardır" dedi.

Yan dükkanın sahibi Neşet Mengi, "Hırsızların yanından araba geçiyor. Hırsızlığı fark ediyor. Nasıl haber vermiyor? Hırsızlar araba yol veriyorlar. Daha sonra gündüz vakti burayı soyuyorlar. Şaşırdım" diye konuştu.

BEYOĞLU\'NDA HIRDAVATÇIDAN MATKAPLARI BÖYLE ÇALDILAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BEYOĞLU'NDA HIRDAVATÇIDAN MATKAPLARI BÖYLE ÇALDILAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement