Beyoğlu'nda Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı - Son Dakika
Otomobil

Beyoğlu'nda Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Beyoğlu\'nda Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Beyoğlu'nda park halindeki otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandı. Yangına ilk müdahaleyi otomobilin sahibi yaparken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

29.05.2023 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
BEYOĞLU'nda park halindeki otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandı. Yangına ilk müdahaleyi otomobilin sahibi yaparken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Hacıahmet Mahallesi, Eburıza Dergahı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 34 VUS 58 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangına ilk müdahaleyi otomobilin sahibi yaptı. Ancak kısa sürede büyüyen alevler tüm otomobili sardı. Elleri yanan otomobilin sahibi olay yerinden mahalle sakinleri tarafından uzaklaştırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü.

YANAN OTOMOBİL CEP TELEFONU KAMERASINDA

Otomobilin yanma anları ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin bagaj kısmında başlayan yangının hızla yayıldığı ve otomobilin alev alev yandığı görülüyor. Otomobil sürücüsü ise vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırılıyor. Polis ekipleri araç etrafına güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Aracın kundaklanmış olabileceği ihtimali de değerlendiriliyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Beyoğlu'nda Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement