Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay, Beyoğlu'nda Pişti Oldu - Son Dakika
Magazin

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay, Beyoğlu'nda Pişti Oldu

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay, Beyoğlu\'nda Pişti Oldu

Asmalımescit'te bir partiye sevgilisi Zerrin Tekindor ile katılan Haluk Bilginer, eski eşi Zuhal Olcay'la karşılaşınca ayaküstü sohbet etti.

19.11.2013 06:03  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en ünlü mekanlarından Ece Bar, önceki gece düzenlenen partiyle dokuzuncu yılını kutladı. Geceye katılanlar arasında; Sezen Aksu, Erhan Güleryüz, Derin Mermerci- Cem Aydın, Derya Şensoy, Zerrin Tekindor- Haluk Bilginer, Zuhal Olcay, Selçuk Yöntem, Levent Kızıl- Elif Dürüst, Meltem Cumbul ve Zafer Algöz gibi ünlü isimler vardı. Partide; Ece Bar'ın sahibi Ece Aksoy için hazırlanan pasta, şarkılar eşliğinde kesildi.

PİŞTİ OLDULAR

Zuhal Olcay geceye, 1976-1979 yıllarında evli kaldığı Selçuk Yöntem ile kol kola katıldı. Daha sonra mekana; Olcay'ın 1992'de evlenip 2004'te ayrıldığı eski eşi Haluk Bilginer geldi. Bilginer'in yanında sevgilisi Zerrin Tekindor da vardı. Pişti olan ikili; mekanın dışına taşan kalabalıkta köşe kapmaca oynadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Bilginer ve Olcay, ayaküstü sohbet etti.

BAKIŞLARINI ALAMADI

Zuhal Olcay, bir ara mikrofonu eline alarak 'Issız Kaldım' adlı şarkısını söyledi. Bu sırada Haluk Bilginer'in sevgilisi Zerrin Tekindor'un meraklı bakışlarla Olcay'ı izlediği görüldü. Ünlü şarkıcı Sezen Aksu ise görüntü vermemek için minibüsünden inerken şoförünü kendisine siper etti.



Sabah : http://www.sabah.com.tr
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay, Beyoğlu'nda Pişti Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement