Beyoğlu'nda Yaz Okullarına Katılan 5 Bin Öğrenci Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu'nda Yaz Okullarına Katılan 5 Bin Öğrenci Sertifikalarını Aldı

Beyoğlu'nda yaz okullarına katılan 5 bin öğrenci sertifikalarını aldıİSTANBUL - Beyoğlu Belediyesi'nin ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı yaz okuluna bu yıl da yoğun ilgi gördü.

16.08.2017 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda yaz okullarına katılan 5 bin öğrenci sertifikalarını aldı

İSTANBUL - Beyoğlu Belediyesi'nin ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı yaz okuluna bu yıl da yoğun ilgi gördü. Gençlik Merkezleri ve Semt Konaklarında açılan yaz okulunda yaklaşık 5 bin öğrenciye sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.

Hasköy Sahil Yelken Kulübü Önünde düzenlenen tören Çocuk Mehteran Takımının gösterisiyle başladı. Programda; Kuran-ı Kerim Tilaveti, tiyatro gösterileri, ilahi dinletileri ve halk oyunları gibi birçok etkinlik yer aldı.

Yaz okullarının önemini anlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yaz okulları toplumda ailelerin çok önemli bir ihtiyacı. Çünkü yaz tatili bir hayli uzun oluyor. Haziran'dan Eylül'e kadar.Çocuklar tatil yaptıklarını arada bir boşlukta oluyorlar. İşte bizde o arayı doldurmak için spor, kültür, sanat, tiyatro, kuran okuması Bütün bunları kapsayan güzel bir yaz programı paketi yaptık. Toplam 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık. Ben bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dereceye giren öğrencilere madalyalarının da takdim edildiği program, yaz okullarına katılan öğrencilere Katılım Sertifikalarının takdim edilmesiyle son buldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu'nda Yaz Okullarına Katılan 5 Bin Öğrenci Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement