Beyoğlu'ndaki Yangın Faciası; Belediye Başkanı Demircan Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'ndaki Yangın Faciası; Belediye Başkanı Demircan Açıklama Yaptı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, yangın faciasının yaşandığı sokakta incelemelerde bulundu.

03.03.2019 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, yangın faciasının yaşandığı sokakta incelemelerde bulundu. Demircan, yangında 4 Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini, hastanede tedavisi süren 1 kişinin de hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti.

"7 KİŞİDEN 4'Ü VEFAT ETTİ, 1 YARALIMIZ VAR 2 ARKADAŞ KURTULMUŞ"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan basın mensuplarına  Gazetecilere açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "7 genç kardeşimizin kaldığı bir dairede yangın çıkmış. Sebebini arkadaşlar araştırıyor, teknik rapor çıktıktan sonra belli olacak. Sobadan mı elektrik kontağından mı çıktığı anlaşılacak. 7 kişiden 4'ü vefat etti, 1 yaralımız var. 2 arkadaş kurtulmuş durumda. Başımız sağ olsun. İçi boş bir bina, film çekimleri için kullanılıyormuş zaman zaman" ifadelerini kullandı.

BEYOĞLU KAYMAKAMI AÇIKLAMA YAPTI

Kaymakam Demirelli ise hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı dileyerek, "Sabah saatlerinde sokakta çıkan yangında maalesef 4 vatandaşımızı kaybettik, 1 vatandaşımız hastanede tedavi altında. Durumu biraz kritik. 2 vatandaşımız sağ salim kurtulmuş durumda. Yangının çıkış sebebini itfaiyemiz araştırıyor" şeklinde konuştu.

Görüntü dökümü:

-----------------

-Demircan ve Demirelli'nin gelişi

-yapılan açıklamalar

-Genel ve detaylar - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'ndaki Yangın Faciası; Belediye Başkanı Demircan Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement