Beypazarı'nda 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Açıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Kanun Hükmünde Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okul, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu olarak faaliyete başladı.

15.11.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Kanun Hükmünde Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okul, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu olarak faaliyete başladı.

Kurtuluş Mahallesindeki okulun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız, Kadın Kolları üyeleri, okul müdürleri öğrenci ve velileri katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Seyitoğlu, Türk milletinin tarihinde çok çeşitli ihanet şebekeleriyle her zaman mücadele ettiğini belirterek, "15 Temmuz gecesi, şehit olan bütün vatan evlatlarını şükranla anıyorum. 2 bin 500 civarındaki demokrasi gazimize de Allah'tan şifa diliyorum. Binlerde yıldır kardeşçe yaşayan bu millet, 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanet şebekelerinin ihanetine maruz kalmıştır." diye konuştu.

Milletin onurlu bir şekilde mücadelesini her zaman yaptığını ve başarılı olduğunu belirten Seyitoğlu, "Tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah." dedi.

Belediye Başkanı Kaplan da konuşmasında 15 Temmuz gecesi, yüzyılın değil, bin yılın ihanetinin FETÖ tarafından gerçekleştirilmeye çalışıldığına vurgu yaparak, "FETÖ alçaklarının elinden alınan bu okul, milletin gerçek sahibine verilmiştir. Rabbim inşallah, bir daha bu millete böyle bir hainliği ve böyle bir alçaklığı göstermesin. Bu okulun, çocuklarımıza, yavrularımıza hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilgiç ise, 15 Temmuz darbe girişimini, Türk milletinin asil fertlerinin bozguna uğrattığını dile getirdi.

Daha sonra protokol üyelerinin toplu halde okulun açılış kurdelesini kestiği etkinlikte, Beypazarı Belediyesi ve AA işbirliğinde hazırlanan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların yansıtıldığı fotoğraflardan oluşan sergide katılımcıların beğenisine sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Açıldı - Son Dakika


Advertisement