Beypazarı'nda 23 Nisan Coşkusu 1 - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda 23 Nisan Coşkusu 1

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kemal Milaslı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Kutlama etkinliği, şenlik havasında gerçekleştirildi.

18.04.2013 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Kemal Milaslı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Kutlama etkinliği, şenlik havasında gerçekleştirildi. Program kapsamında folklör gösterisiyle birlikte ilk ve ana okulu öğrencileri şiirler okurken bayrak, çuval, yumurta taşıma, balon patlatma, gözler bağlı yoğurt yeme ve yedirme, halat çekme gibi yarışlar renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğe Beypazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Aydıner, Ak Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan ve yönetimi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkarağaç, Karaşar Belde Belediye Başkanı Ali Özdamar, CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal ve yönetimi, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Çocukların gösterileri ayakta alkışlanırken, bayrak yarışında dondurma, diğer yarışmalarda ise birinci gelen öğrencilere okul yönetimi tarafından hazırlanan zarfın içinde hediye çekleri verildi.

Okul Müdürü Saffet Taşel, folklor gösterisi gibi alışılagelmişin dışına çıkıp, farklı bir kutlama proğramı ile yarışmalar düzenleyip, etkinliği renklendirdiklerini belirtti. Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç ise yaptığı konuşma sonrası öğrenci ve öğretmenlere günün anısına Atatürk imzalı anahtarlık ve rozet hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda 23 Nisan Coşkusu 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement