Beyrut patlamasında ortaya çıkan yeni görüntüler yürekleri ağızlara getirdi - Son Dakika
Dünya

Beyrut patlamasında ortaya çıkan yeni görüntüler yürekleri ağızlara getirdi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki şiddetli patlamaya ilişkin yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Patlama sırasında bir kadının evinin dış kapısından savrulup korkuluklara şiddetli bir şekilde çarptığı an yürekleri ağza getirdi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

09.08.2020 19:01  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 Ağustos tarihinde Beyrut Limanı'ndaki 12 no'lu depoda bulunan amonyum nitratın alev alması sonucu şiddetli patlama meydana gelmişti. Patlama anına ilişkin yeni görüntüler çıkmaya devam ediyor. Patlamada evinin dışarı açılan bölümünden şiddetli bir şekilde fırlayan bir kadın, korkuluklara sert şekilde çarptıktan sonra şans eseri merdiven boşluğuna düşmekten kurtuldu. O anları izleyenlerin yürekleri ağızlarına geldi. Kadının akıbeti ise henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm Beyrut'u sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti.

ZARAR, 10 İLA 15 MİLYAR DOLAR

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan, söz konusu patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 160'a yükseldiğini, yaralı sayısının da yaklaşık 5 bin olduğunu açıklamıştı. Beyrut Valisi Mervan Abbud da Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamanın yol açtığı zararın 10 ila 15 milyar doları aşabileceğini belirtmişti.

Beyrut patlamasında ortaya çıkan yeni görüntüler yürekleri ağızlara getirdi

Son Dakika Dünya Beyrut patlamasında ortaya çıkan yeni görüntüler yürekleri ağızlara getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • hakan as : beli kırılmıştır :( 1 0 Yanıtla
  • offfff çok kötüüüüüymüş: kadın öldümü acabaa 0 1 Yanıtla
  • Allah var: Helak yakin azginlar 0 0 Yanıtla
  • Behzat: Bence bilimsel olarak arastirilmasi gereken bir durum var ikinci görüntüde disardaki bayan ayakta savruntuyu atlatirken yere dusmezken yada kapiya cama carpmazken icerdeki kapinin icindeki bayan kapiyla camla birlikte nasil bukadar savruldu acaba genis yuzeylerde etki dahami buyudu ...bu tur bombalarda hep boylemi olacak ozaman bu tur nitrat bazli bombalari teror orgutude cok kullandigi icin askerlerimize daraltilmis alan sekilde yaklasma egitimi yararli olabilirmi... 0 0 Yanıtla
  • Insan: Insllah ölmemistir bu olayin sebebi sorumsuzluktur 0 0 Yanıtla
  • dada: harbi çok feci ya 0 0 Yanıtla
  • GAKGOŞ: BEN ABD İNGİLİZ İSRAİL FRANSA ARASINDA ABD DİYORUM ŞİMDİDEN HALKI SOKAKLARA DÖKÜYOR VE ONLARI DESTEKLİYOR KENDİSİ VEYA SAYDIKLARIM YERLEŞECEK SURİYE İRAK GİBİ EL KOYACAK RUSLARDA YAPMIŞ OLABİLİR KİMSE KİMSE YE MİLYON DOLARLAR LA YARDIM ETMİYOR BİR HİNLİK VAR YAKIN ZAMANDA ORTAYA ÇIKAR ŞEHİT OLAN MÜSLÜMANLARIMIZI ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN MÜSLÜMAN OLMAYANLARIN DA BAŞI SAĞ OLSUN TOPRAĞI BOL OLSUN SURİYE YE GÜLENLERİN VE İNSANLIĞA YARDIM ETMEYENLERİN BAŞINA FELAKET GELİNCE ANLIYOR.. 0 0 Yanıtla
  • MUMCU: PLANI İSRAİL İSTER İNGİLİZ YAPAR AMERİKA UYGULAR SAF MÜSLÜMANLAR UYUYUN 0 0 Yanıtla
  • Noor Alsaif: Allah sonumuzu hayir etsin, kotu insanlarin serrinden korusun... 0 0 Yanıtla
  • Kurban urun: Evet ısrail ve amerika başka kimsenin gücü yetmez uyan müslüman kardesler 0 0 Yanıtla
  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement