Beyşehir Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çanakkale Gezisi - Son Dakika
Güncel

Beyşehir Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çanakkale Gezisi

Beyşehir Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çanakkale Gezisi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Kampüsü’ndeki fakülte ve yükseköğrenim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi düzenledi.

07.11.2018 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yükseköğrenim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi düzenledi.

Çanakkale gezisine katılan Selçuk Üniversitesi Gençlik Konseyine üye üniversite öğrencileri, rehberler eşliğinde Gelibolu Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Şahindere Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği, Anzak Koyu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Conkbayırı, Kanlısırt, Çimenlik Kalesi, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Truva Atı Heykeli ve Aynalı Çarşı gibi tarihi mekanları ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gezi programıyla üniversiteli gençlerin milli bağlarının kuvvetlenmesi, ataların bu topraklar uğruna canları pahasına yaptıklarını yerinde göstermek, vatan, bayrak, aile ve devlet bilincinin pekiştirilmesinin sağlanmasının amaçlandığını belirtti.

Selçuk Üniversitesi Gençlik Konseyi üyesi üniversiteli gençler de, sosyal sorumlulukları projesine destek vererek Çanakkale gezisine kendilerini dahil eden Beyşehir Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Çanakkale Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement