Beyşehir'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Beyşehir\'de 10 Kasım Atatürk\'ü Anma Günü

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80.yıldönümünde Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen programlarla anıldı.

10.11.2018 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80.yıldönümünde Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen programlarla anıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Anıt meydanında düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, gaziler, öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve Beyşehir Belediye Başkanlığı çelenginin sunulmasını müteakip saat 09.05'te çalan sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu, göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Buradaki törenin tamamlanmasının ardından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı Cahit Zarif Anadolu Lisesinde devam etti. Konferans salonundaki programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Atatürk'ün kendi sesinden 10.yıl nutkuna ilişkin video sunumunun ardından, koro halinde şiirler okundu. Atatürk'ün son 24 saatini anlatan ve dış basında Atatürk ismini konu alan video gösterimlerinin ardından 10 Kasım oratoryosu ile program sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da yapılan operasyonda uyuşturucu ele geçirildi
    01:20 Kütahya'da yapılan operasyonda uyuşturucu ele geçirildi

    Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahur vakti gerçekleştirilen operasyonda, 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 10 gram metamfetamin, 8 gram esrar ve 9 adet sentetik hap ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı unsurlarının uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sonucunda, Kütahya Merkez ilçesinde O.K ve S.Ç. isimli şahıslar suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli soruşturma başlatıldı.

  • Özhaseki: Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak
    01:18 Özhaseki: Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da yeni dönemde kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerde ivedilikle çalışmaların başlanacağını ifade etti.

  • A101'den iPhone 14 Plus ve Galaxy Z Fold 3 İçin Fiyat Açıklandı
    01:09 A101'den iPhone 14 Plus ve Galaxy Z Fold 3 İçin Fiyat Açıklandı

    Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101, son dönemlerde elektronik ürünlerle dikkat çekiyor. Şimdi ise iPhone 14 Plus ve Samsung Galaxy Z Fold 3'ü satışa sunuyor. iPhone 14 Plus 512 GB modeli 59.999 TL, Galaxy Z Fold 3 ise 32.499 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca Samsung Galaxy A04 modeli de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

  • Google Şifre Yöneticisi, telefonunuzdaki şifreleri doğrudan veri tabanına geçirebilecek
    01:09 Google Şifre Yöneticisi, telefonunuzdaki şifreleri doğrudan veri tabanına geçirebilecek

    Google Şifre Yöneticisi, son güncelleme ile birlikte telefonunuzda bulunan şifreleri direkt olarak kendi veri tabanına geçirebilecek. Bu özellik sayesinde kullanıcı deneyiminde iyileşme bekleniyor ve uygulamanın rakiplerine oranla daha tercih edilir hale gelmesi bekleniyor. Google Şifre Yöneticisi, ücretsiz ve Google ekosistemine tam uyumlu olduğu için Android kullanıcıları için en uygun çözüm olarak görünüyor. Şifre entegre etme özelliği masaüstü cihazlarda da stabil çalışıyor. Bu güncelleme ile birlikte Google'ın şifre yönetimi uygulamaları arasındaki rekabette öne geçmesi bekleniyor.

  • Avrupa'da Şubat Ayında En Çok Satılan Sıfır Kilometre Otomobiller
    01:09 Avrupa'da Şubat Ayında En Çok Satılan Sıfır Kilometre Otomobiller

    Avrupa'da 2024 yılının Şubat ayında en çok satılan sıfır otomobiller listesi açıklandı. Dacia Sandero, Tesla Model Y ve Volkswagen Golf gibi modeller listenin başında yer aldı. Avrupa'da Dacia'nın büyük bir atılım yaptığı görüldü. Volkswagen ise en çok satılan marka oldu.

  • Zoom, Kurumsal Müşterileriyle Büyümeye Devam Ediyor
    01:09 Zoom, Kurumsal Müşterileriyle Büyümeye Devam Ediyor

    Popüler video konferans uygulaması Zoom, son çeyrekteki karlılığını beklentilerin üzerinde artırarak %10 oranında bir değer artışı yaşadı. Şirket, kendi hisselerinin 1.5 milyar dolarlık bir kısmını satın alarak başka bir kuruluş tarafından satın alınacağına dair öngörüleri çürüttü. Zoom, çağrı merkezi ve yapay zekalı sohbet asistanları gibi yeni projelere imza atarak büyümeye devam edeceğini açıkladı. Analistler, şirketin çağrı merkezlerinin 2025 yılına kadar büyümeye devam edeceğini ve yapay zeka asistanlarının gelişimiyle hisselerde artış olabileceğini belirtti. Önümüzdeki yıl için Zoom'un tahmin edilen ciro miktarı ise 4.6 milyar dolar olarak belirlendi.

  • Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı
    01:04 Gebze'de motosiklet kazası: Yolcu yaralandı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sürücünün dengesini kaybetmesi sonucu devrilen motosiklette bulunan yolcu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, yaralı hastaneye kaldırıldı.

  • Murat Kurum, İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet etti
    01:03 Murat Kurum, İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet etti

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim kampanyası sürecinde İstanbul vizyonlarını paylaştıklarını ve tüm İstanbulluları birlikte yol yürümeye davet ettiğini söyledi. Kurum, deprem riskini ortadan kaldırmak, ulaşımın afetlere hazırlanmasını sağlamak ve sosyal destek projelerini sürdürmek gibi öncelikli projelerini anlattı. Ayrıca, gerçek belediyeciliğin İstanbul'a geleceğini vurgulayarak, 31 Mart'ta sandığa giderek İstanbul'un geleceği adına bir karar vereceklerini belirtti.


Advertisement