Beyşehir'de Halk Bisiklet Turu - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Halk Bisiklet Turu

Beyşehir\'de Halk Bisiklet Turu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen halk bisiklet turu bisiklet severlerden ilgi gördü.

04.08.2018 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen halk bisiklet turu bisiklet severlerden ilgi gördü.

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali kapsamında halk bisiklet turu düzenlendi. Beyşehir Belediyesi-Beyşehir Bisiklet Topluluğu işbirliği ile düzenlenen ve festival alanında başlayan halk bisiklet turunda değişik yaşlardan çok sayıda katılımcı Beyşehir- Akseki yolu üzerindeki yaklaşık 24 kilometrelik etapta pedal çevirdi. Turun 12 kilometrelik ilk etabı Üstünler bölgesinde sona ererken, buradaki dinlenme molasında katılımcılara sucuk ekmek ikram edildi. Dönüş turunun tamamlanmasının ardından etkinlik başladığı festival alanında sona erdi.

Beyşehir Bisiklet Topluluğu Yöneticisi Yücel Uysal, yaptığı açıklamada, bisiklet topluluğu olarak 6 yıldır ilçede ulusal bazda çeşitli etkinlik ve turlar düzenlediklerini hatırlatarak, "Göl festivalimiz kapsamında da halkımızı bisikletle tanıştırmak ve sevdirmek amacıyla bu turu düzenledik. Beyşehir Belediyemize bu organizasyona sağladığı katkı ve desteklerden ötürü de teşekkür ediyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Halk Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement